2777
2789
عنوان

بارداری و بی میلی جنسی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 112 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ومن،همیشه باقهر ودعوا قبول میکنه،اوایل خوب بود الان اینجوری شده

من بیخیالش شدم دیگه میگم هرچه بادا باد دیدی یهو برا همیشه از زندگیم پرتش کردم بیرون

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
قبلش تحریکش کن.محیط حونه ارو اروم کن به خودت برس بحث و دعوا و غیره رو تا چند روز تعطلیل کن .خودتم ام ...

آرومه والا دو نفر ادمین شب میاد از سر کار شام و تلویزیون و...

من بیخیالش شدم دیگه میگم هرچه بادا باد دیدی یهو برا همیشه از زندگیم پرتش کردم بیرون

منم😑👎

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

همسرتون بچه دوست دارن ؟ 

مردی که  مایل به فرزند آوری باشه ،  تلاششو میکنه که  همکاری کنه  و بعدا هم  مسئولیت های بچه رو میپذیره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
والا چی بگم هرروز یه ماجرا داریم

دیگه ازت خبری نشد حالا بعدا میحرفیم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
توهم 😑😑😑😑ای بابا

منم😑😂من۸ساله ازدواج کردم،نمیاد،اکه هم بیادبامنت میاد😑به زورهفته ای یبار😑من خودم هرشب میخام😑😑😑😑😑👎

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤