نازیکا۹۶۹۸ مدیر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 717 عنوان حس ششمیم | مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 217 پست اگه دوست دارید بپرسید تا جای که بتونم جواب میدم کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺ 1399/12/14 | 04:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیکا۹۶۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 717 تا حالا ۳ تا پرسیدم ازت واقعا درست گفتی مثلا مستاجرمون ۴ ماه دیگه باید خالی کنه ولی گفت اگه ت ... خداروشکر کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
1321 عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 22702 گلم هرکی رو جواب دادم چون شد باهاشون ارتباط بگیرم کسی رو جواب نمیدم نمیشه ارتباط گرفتن باهاش ... حس بگیر اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نینا1445 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 5785 همونکه اسمش م هست ادم ساده وپاکیه بقیه ممکن پاشون بریده بشع از خونه پدرشوهرت حالا یا بخاطر فاصله گرف ... الان که بخاطر من کلا همه رو جدا کردن فقط منم و نامزدم و یه خواهر شوهر و برادر شوهر و مادر و پدر نامزدم تنهام چرا؟میگن تا اذیت نشی؟مرتضی بعد ازدواج نظرش در موردم چیه پشیمون نمیشه😅😂؟ کاربری دست دو نفر
تووزندگی عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 574 احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟ برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
sahar70 عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 5310 خداروشکر حالا حس کلی تو اگه داشتی بهم یه چیزی بگو من علاقه دارم به حس ششمی ها مثلا چند تا بچه دارم ؟ هشدار..که آرامش ما را نخراشی.
نازیکا۹۶۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 717 مرسییی عزیزمممم.بعد بگووو حس مرتضی بهم چیه؟؟؟؟اتفاقی ک چند روز پیش افتاد عمدی بود از سمتش؟؟مرسی ازت اصلا روحش هم خبر نداره مطمن باش غیر عمد بوده نمیتونم بگم خیلللی میخوادت یه جور وابستگی بهتره بگم اما دوست داشتن هم قاطیشه کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 اصلا روحش هم خبر نداره مطمن باش غیر عمد بوده نمیتونم بگم خیلللی میخوادت یه جور وابستگی ... عزیزم جواب منو ندادین😘توی سال جاری انشالله به فرد مورد نظرم میرسم و نامزد میکنیم؟ اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
نازیکا۹۶۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 717 حس بگیر الکی نیست بخدا مثلن من دارم سر شما تمرکز میکنم یا اعتقاد قلبی به من نداری یا اینکه ناراحتی تو دلت هست یا یه انرژی منفی از سمتت باعث میشه من ارتباط نگیرم یه صلوات بفرست یه نفس عمیق بکش بعد دوباره ازم بپرس کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
نازیکا۹۶۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 717 عزیزم جواب منو ندادین😘 توی سال جاری انشالله به فرد مورد نظرم میرسم و نامزد میکنیم؟ بگم نه فعلا ناراحت میشی🥺🥺🥺 کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
zahra_ni عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4788 بگم نه فعلا ناراحت میشی🥺🥺🥺 😘😪والا چی بگمممنونتم عزیزم جوابمو دادی🌹 اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
نازیکا۹۶۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 717 احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟ تمیدونم به اونکه مدنظرته میرسی یا نه اما توی زندگیت خوبشبختی هست با یه مرد قد بلند ونسبتن لاغر اندام کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
نازیکا۹۶۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 717 سلام کار شوهر من درست میشه؟ اره عزیزم سال جدید برات رزق میبنیم ونقل وانتقال یا کارش عوض میشه یا خونه ات جابه جا میشه کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺