2777
2789

اخجون زود اومدم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://uupload.ir/

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               
اسم که گذاشتید از یه کتابیه درسته؟ بنظرم عالی بود

اسم کاربری؟

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               

باورم نمیشه هنوز نزاشتی

من ک رفتم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بله

ی خواننده ی زن عربه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز