2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 70 پست
عزیزم تو همین جا یه خانومی بود با کتو ۳۵ کیلو کم کرده بود اگه تاپیکشو پیدا کردم برات لینک میفرستم

دارم عزیزم تاپیکشو..من منظورم ب  اون خانوم این بود ک وقتی وزن اولیه بگین و وزن فعلی بقیه هم انرژی میگیرن ک میتونن منم تو امضام هست

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از صبح دوتا چایی با شکلات تلخ و دوتا نیمرو با پنیر خوردم....الانم در حال تخمه و بادوم خوردنم🙈

من تصمیم گرفتم کم خوری کنم پسرم خیلی انرژیمو میگیره رژیم کتو برام جواب نمیداد 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
من از صبح دوتا چایی با شکلات تلخ و دوتا نیمرو با پنیر خوردم....الانم در حال تخمه و بادوم خوردنم🙈

من صبح دوتا کف دست نون جو کنجدی با پنیر خوردم با دوتا چای و یه خرما و یه تکه شکلات تلخ نهار سه تا تخم مرغ آب پز خالی خوردم عصر یه سیب شام نصف سینه با پنج تا قاشق برنج و یه بشقاب سالاد بعد شامم دو تا میوه خوردم آخر شبم تخمه کدو این دیگه اضافی بود سیرم بودما ولی مرض داشتم خوردم فزدا میرم پیاده روی

من صبح دوتا کف دست نون جو کنجدی با پنیر خوردم با دوتا چای و یه خرما و یه تکه شکلات تلخ نهار سه تا تخ ...

😭😭😭😭😭😭😭منم برنج خوردم امشب ....نمیدونم چرااااااا😭😭😭😭😭😭

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
😭😭😭😭😭😭😭منم برنج خوردم امشب ....نمیدونم چرااااااا😭😭😭😭😭😭

به نظر من یکم بخوریم تو وعده نهار خوبه بی کربوهیدرات ادم داغون میشه

سلام گل منم دوماه و نیمه هستم اشتباهی تستمون سه هفته پیش مثبت شد یکم عسل و ابمیوه خوردم دوباره تس ...

سلام گلم خوبی میشه بیای من از بعد عید میخوام شروع کنم اگه بتونم چون تو تعطیلات عید همسرم خونس همش پرخوری میکنیم توی تاپیک جدیدم چی نظر داده بودی امشب اومدم دیدم ترکیده

سلام گلم خوبی میشه بیای من از بعد عید میخوام شروع کنم اگه بتونم چون تو تعطیلات عید همسرم خونس همش پر ...

باشه باشه  به امید خدا حتما

عهه

،،اشکالی نداره

ایشالا بعده تعطیلات 

من دارم هنوز رژیممو پنج کیلو دیگه باید کم کنم

البته اضافه وزن ندارم

ولی وزن ایده الم پنج کیلو دیگه مونده

عزيزم لطفا جواب بده  ي جا خوندم شك به اونيسم بچتون كرديد  ايا اوتيسم داشت ؟

سلام گلم بله اتیسم هست متاسفانه

علايمش ميشه بگيد تروخدا  و اينكه الان اوضاعش چطوره ؟

علایمش رو تو گوگل سرچ کنید زیاده الان درکی خوبه ولی هنوز حرف نمیزنه ولی همه چیز میفهمه