2777
2789
عنوان

خسته شدم می‌خوام بمیرم

168 بازدید | 4 پست

با مادرم بحثم میشه هرچی از دهن گندش درمیاد بهم میگه منم آدمم ناراحت میشم بدم میاد ازش

اشغال هی عیب و ایرادایی ک دست خودم نیست رو میگه میزنه تو سرم حرفای خیلی زشتی میزنه ک جلوی بقیه و بابام خجالت میکشم. من نامزد سابقم دوسم نداشت ازش جداشدم برگشته میگه اون پسرم تورو نخواست دوست نداشت ولت کرد وایسا شوهرتم تورو می‌شناسه پس میارتت اینجا 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

ارتباطتو کامل باهاش قطع کن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خلی خودکشی میکنی؟

ناراحت نشو بابا

مادرت ناراحت نشیا عقل نداره اگر داشت نااگاهانه اسیب نمیزد بهت

مشخصه خودش تو زندگی مجردیش یه قربانی بوده که اینازو سزت خالی میکنه..

بدار هرچی میخواد بگه مهم ایته خودت در مورد خودت چی فکر کنی

اینکه اون آقا شما رو دوست نداشت که ایراد شما نیست همه که نباید مارو دوست داشته باشن از نظر یکی دوست داشتنیم از نظر یکی دیگه نه 

افکار مادرت مریضه ،تو اونو نمیتونی تغییر بدی ولی رو خودت باید کار کنی تا نظراتش و حرفاش برات بی اهمیت باشه 

رو ویژگیات کار کن ،تلاش کن استقلالتو بدست بیاری و سرکار بری تا کمتر باهاش برخورد داشته باشی 

حتما وجود یک مشاوره خوب میتونه بهت کمک کنه مخصوصا الان که سخترین شرایط زندگیته و بعد طلاق شرایط برات سخترشده

با آرزوی موفیقت❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز