2777
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12321 بازدید | 2315 پست
یه نازی میاره 😂😂😂😂

😂😂😂😂

کلا دخملا کوچیک بزرگ ناز دارن😍😍😁

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
عزیزممممم چه ماهه بخداااااا😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خدا حفظش کنهههههه

مرسی فداتشم 

عکسش مال صبی بود 

بچم مریض احوال بود اینجا همش خواب بود 

می‌گفت بیا پیشم بشین برام شعر بخون تا بخوابم 😂😂😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۹۷  ماه دیگه تولدشه 😍😍

فروردین 97؟؟

خدا حفظش کنهههههه به بزرگی خودش 😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
۹۷  ماه دیگه تولدشه 😍😍

پس باید کادو بخری😂

ی سال از ساحل کوچیکتره 

ساحل ۹۶هست 

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
مرسی فداتشم  عکسش مال صبی بود  بچم مریض احوال بود اینجا همش خواب بود  می‌گفت بی ...

قربونت 💚❤️😍😍😍😍

احساسات منو فرا گرفت بخدا😍😍😍😍

خیلی دلم میخواد از خوشحالی اشک بریزم  واسه خودت و داداش ایمان و خواهر زاده 😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
پس باید کادو بخری😂 ی سال از ساحل کوچیکتره  ساحل ۹۶هست

میخوام براش جشن بگیرم 😍😍😍

البته اول از مادر بزرگش باید اجازه بگیرم ، چونکه عزادارن 

الین امسال سه سالش تموم میشه 

ای جونم خدا حفظش کنه😍🙏

آره عزیزم ۲۵ فروردین الهی آمین 🙏🙏😍😍 ممنونم قشنگم

قربونت 💛💙💚❤️😍😍😍😍

زنده باشید هر سه عزیز و بزرگوار در کنار هم 😍😍😍😍

قربونت مهربون جان😍😍😍😍💚❤️

پس باید کادو بخری😂 ی سال از ساحل کوچیکتره  ساحل ۹۶هست

خدا حفظ کنه هر سه تونو انشاءالله 😍😍😍😍😂😂😂😂

بهترینا رو از هر لحاظ واسه سه تاتون آرزومندم

چه ماهی؟؟ چه روزی؟؟ 

قربونت 💚❤️😍😍😍😍 احساسات منو فرا گرفت بخدا😍😍😍😍 خیلی دلم میخواد از خوشحالی اشک بریزم  و ...

قربون احساست برم من مهربون جان 

عزیزمی

دعا کن بتونم مادر خوبی باشم براش شرمنده مادرش نشم اون دنیا 🙏🙏🙏

میخوام براش جشن بگیرم 😍😍😍 البته اول از مادر بزرگش باید اجازه بگیرم ، چونکه عزادارن  الین ا ...

مرسی عزیزم 

همچنین دخمل تورو😍

حتما اجازه میده بچه همین چیزا تو خاطرش میمونه

قربون احساست برم من مهربون جان  عزیزمی دعا کن بتونم مادر خوبی باشم براش شرمنده مادرش نشم ا ...

فداتم بخدا 💛❤️

تو بیشتررر 😍😍😍😍

آمین مهربون جاااننن    خدا انشاءالله هیچکدوم از بنده هاشو شرمنده و رو سیاه نکنه 

مرسی عزیزم  همچنین دخمل تورو😍 حتما اجازه میده بچه همین چیزا تو خاطرش میمونه

فدات بشمااااا چشمام😍😍😍

آره اجازه میدن ولی منم باید قبلش اجازه بگیرم 

این جوری درست تره 😍🌷

2790
2778
2791
2779
2792