2777
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12321 بازدید | 2315 پست
[QUOTE=180180285]قربونت 💛💙💚❤️😍😍😍😍 زنده باشید هر سه عزیز و بزرگوار در کنار هم 😍😍😍😍 قربونت ...

قربونت💚❤️😍😍😍😍ممنونم 😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
خدا حفظ کنه هر سه تونو انشاءالله 😍😍😍😍😂😂😂😂 بهترینا رو از هر لحاظ واسه سه تاتون آرزومندم چه ...

مرسی عزیزم😍🙏🏻

ساحل ۲۰ فروردین تولدشه😍

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فداتم بخدا 💛❤️ تو بیشتررر 😍😍😍😍 آمین مهربون جاااننن    خدا انشاءالله هیچکدوم از بنده ...

خدا نکنه ناهیدووووم😂😊

انشالله امید وارم 

من تمام سعی خودمو میکنم

مرسی عزیزم😍🙏🏻 ساحل ۲۰ فروردین تولدشه😍

عهه بسلامتیییی😍😍😍😍

قربونت 💙💛💚❤️😍😍😍😍

خدا حفظش کنهههههه 😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
خدا نکنه ناهیدووووم😂😊 انشالله امید وارم  من تمام سعی خودمو میکنم

فدااتتت نگینووممم😍😂😍😂(ببخش لطفا😂😂😂😂) 

انشاءالله 

خدا حواسش هست مهربون جان😍😍😍😍💚💙💛❤️😍😍😍😍

[QUOTE=180181152]فدااتتت نگینووممم😍😂😍😂(ببخش لطفا😂😂😂😂)  انشاءالله  خدا حواسش هست مهربون جان😍😍

خواهش میکنم راحت باش 

ولی من به ایمان میگم حسابتو برسه😊😊😊😂😂😂😂😂

عزیزمی 

انشالله🙏🙏

۲۰ برفا

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 

۶ روشنا

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 

۷ نگار

[QUOTE=180181152]فدااتتت نگینووممم😍😂😍😂(ببخش لطفا😂😂😂😂)  انشاءالله  خدا حواسش هست مه ...

قربانت😍😍😍😍😂😂😂😂

یا خدااااا 😍😂😍😂نههههه(به دکتر بگو برای تنبیه بم آمپول بزنه😂😂😂😂) 

تو بیشارررر💚❤️😍😍😍😍

انشاءالله💚❤️

@nng  

خدانکنه نفس😍

ی بوس محکم اب دار بکن از طرف من😍😍😘

اره دقیقا👌

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
قربانت😍😍😍😍😂😂😂😂 یا خدااااا 😍😂😍😂نههههه(به دکتر بگو برای تنبیه بم آمپول بزنه😂😂😂😂)  ...

آره حتماااا آمپولو خوب اومدی😂😂😂😂

مزاح کردماااا 

راحت باش شما 

الینم ۲۵ فروردین😂😂😂

خیلی خوبه 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز