2777
2789
عنوان

سرگرمی...💕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 12331 بازدید | 2315 پست
[QUOTE=180180285]قربونت 💛💙💚❤️😍😍😍😍 زنده باشید هر سه عزیز و بزرگوار در کنار هم 😍😍😍😍 قربونت ...

قربونت💚❤️😍😍😍😍ممنونم 😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
خدا حفظ کنه هر سه تونو انشاءالله 😍😍😍😍😂😂😂😂 بهترینا رو از هر لحاظ واسه سه تاتون آرزومندم چه ...

مرسی عزیزم😍🙏🏻

ساحل ۲۰ فروردین تولدشه😍

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فداتم بخدا 💛❤️ تو بیشتررر 😍😍😍😍 آمین مهربون جاااننن    خدا انشاءالله هیچکدوم از بنده ...

خدا نکنه ناهیدووووم😂😊

انشالله امید وارم 

من تمام سعی خودمو میکنم

مرسی عزیزم😍🙏🏻 ساحل ۲۰ فروردین تولدشه😍

عهه بسلامتیییی😍😍😍😍

قربونت 💙💛💚❤️😍😍😍😍

خدا حفظش کنهههههه 😍😍😍😍

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
خدا نکنه ناهیدووووم😂😊 انشالله امید وارم  من تمام سعی خودمو میکنم

فدااتتت نگینووممم😍😂😍😂(ببخش لطفا😂😂😂😂) 

انشاءالله 

خدا حواسش هست مهربون جان😍😍😍😍💚💙💛❤️😍😍😍😍

[QUOTE=180181152]فدااتتت نگینووممم😍😂😍😂(ببخش لطفا😂😂😂😂)  انشاءالله  خدا حواسش هست مهربون جان😍😍

خواهش میکنم راحت باش 

ولی من به ایمان میگم حسابتو برسه😊😊😊😂😂😂😂😂

عزیزمی 

انشالله🙏🙏

[QUOTE=180181152]فدااتتت نگینووممم😍😂😍😂(ببخش لطفا😂😂😂😂)  انشاءالله  خدا حواسش هست مه ...

قربانت😍😍😍😍😂😂😂😂

یا خدااااا 😍😂😍😂نههههه(به دکتر بگو برای تنبیه بم آمپول بزنه😂😂😂😂) 

تو بیشارررر💚❤️😍😍😍😍

انشاءالله💚❤️

@nng  

خدانکنه نفس😍

ی بوس محکم اب دار بکن از طرف من😍😍😘

اره دقیقا👌

پاشوو پاشوو😃🌺                                                                جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
قربانت😍😍😍😍😂😂😂😂 یا خدااااا 😍😂😍😂نههههه(به دکتر بگو برای تنبیه بم آمپول بزنه😂😂😂😂)  ...

آره حتماااا آمپولو خوب اومدی😂😂😂😂

مزاح کردماااا 

راحت باش شما 

الینم ۲۵ فروردین😂😂😂

خیلی خوبه 😂😂