2777
2789
عنوان

در چ حالین

90 بازدید | 19 پست

من ی بالش و پتو انداختم زمین لش کردم.ظرفای نهارم مونده.شوهرمم رفته تهران .اصلا دلم نمیخواس بره ولی چیزی نگفتم بش خودم یکم حرص خوردم.الکی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر ۹ روزه م رو پاهامه تکونش میدم بخوابه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

میزا رو دستمال کشیدم 

۵ و ۱۰ دقیقه میرم بیرون الان دارم فک میکنم هوا چطوره پالتو بپوشم یا پافر یا چی

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

اهل کجایی؟ من نمیگم در چه حالیم چون شوهرت پیشت نیس یهو دلت میخاد🤣🤣🤣

کرجم.رفتن دنبال کارای ارث و میراث پدر بزرگش.مغازش و بست رفت الکی اصلا نیازی نبود بره داداش کوچیکش بیکاره داش میرف.چون باباش گف برو اینم پاشد رف.بدم میاد نمیتونه ب باباش ن بگه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تب دارم و گلوم درد میکنه فقط میخوام حواسمو پرت کنم الان🤧🤧

اب نمک قر قره کن .لیمو عسل بخور

کرجم.رفتن دنبال کارای ارث و میراث پدر بزرگش.مغازش و بست رفت الکی اصلا نیازی نبود بره داداش کوچیکش بی ...

پذرشه دیگه. چاره چیه پدر مادر فرق میکنن. ولی آدم زندگی هم داره. باید درست مدیریت بشه 

تو مطب منتظر دکتر

خیره انشاالله

2790
2778
2791
2779
2792