2821
2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 19 پست
پذرشه دیگه. چاره چیه پدر مادر فرق میکنن. ولی آدم زندگی هم داره. باید درست مدیریت بشه 

مدیریت میکنه .ولی اصلا ب باباش ن نمیگه.البته منم بگم بریم فلان جا ن نمیگه ها بر منم کم نمیزاره.نمیدونم شاید حسودم.بدم میاد از خانوادش.خیلی دلش و شکستن .جلو خودم چند بار اشکش و دراوردن .خیلی نفهمن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میزا رو دستمال کشیدم  ۵ و ۱۰ دقیقه میرم بیرون الان دارم فک میکنم هوا چطوره پالتو بپوشم یا پافر ...

خوشبحالتون جایی و دارین برین

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خوشبحالتون جایی و دارین برین

ن میرم بیرون کار دارم 

جای خاصی نمیرم 

بیرون خدام برا همه اس

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

خدا خیرش بده شوهرتو. قدرشو بدون. توام واسش سنگ تموم بزاراااا🤣🤣

خیلی دوسش دارم خیلی زیاد .خانوادش ب من بدی نکردن.چون دل شوهرم و شکستن بدم اومده ازشون از چشم افتادن