2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم،علت آزمایش دادنتون چی بود؟ مربوط به پریودی؟

پرولاکتینم بالا بود اول ام ارای هم داده بودم بعد ۴ تا قرص میخورم دیگه نمیرم آزمایش بدم چون یهو باردار میشم اما سقط میشه دوباره که اقدام میکنم برام دوباره پرولاکتین مینویسع البته رعایت نکرده بودم قبلش اما اینبتر خیلی همه چی رو رعایت کردم 

پرولاکتینم بالا بود اول ام ارای هم داده بودم بعد ۴ تا قرص میخورم دیگه نمیرم آزمایش بدم چون یهو باردا ...

خب هر دفعه باید چک شید عزیزم،خیلی خوبه که ایندفعه رعایت کردید،بنظر آزمایشتون خوب میاد ،حتما دوباره به پزشکتون مراجعه کنید انشالله که همه چی خوبه😊

عععععع چه جالب  اونا سنارو زده نمیدونستم شما دکترین؟؟  از کجا متوجه شدین برای پسرهاست  ...

بله عزیزم اون اولی که بالاش نوشته male برای مرداست ،پایینش female برا خانوماست که بعد بازه سنی نوشته شما adult حساب میشید که زده بین 1.9تا ۲۵ . البته اگه باردار باشید متفاوته

خب هر دفعه باید چک شید عزیزم،خیلی خوبه که ایندفعه رعایت کردید،بنظر آزمایشتون خوب میاد ،حتما دوباره ب ...

خیلی ممنون از اینکه وقت گداشتین برام و خوشحالم کردین حتنا میرم پیش دکترم وقت دکتر ۲۳ ام دارم تا اونموقع دل تو دلم نبود گفتم بپرسم که خدارو شکر خوشحال شدم اخه نمبخاستم دوباره بفرسته ام ارای و اینکه دوست ندارم ی اتفاق بعد دوباره برام تکرار شه خیلی میترسیدم و اینکه من اصلا استرسی نیستم بخاطره اینکه دکترابهمون وقت کم میدن برای صحبت کردن منم ی عالمه سوال دارم همیشه تند تند بدون وقفه همش سوال میکنم دکترم همیشه  میگه خیلی استرس داری استرست رو کم کن دوست داشتم نرمال باشه بدونه بخاطره کمبود وقت هست جلوی همسرم یکم سربلند بشم 

بله عزیزم اون اولی که بالاش نوشته male برای مرداست ،پایینش female برا خانوماست که بعد بازه سنی نوشته ...

خیلی ممنونم چقدر قشنگ توصیح دادین متوجه شدم  انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده خیلی ممنون 😍😍😍😘😘