2777
2789
عنوان

گاهی وقتا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 241 پست
نه همه رو لغو کرد    

مگه میشه 

یعنی شادی نباشه کلا تو سایت 🤔🤔🤔

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
قربونت عزیزم متقابلا ممنون از شما بابت انرژي عالیت    

خدانکنه  

فدات عزیز دل  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه  یعنی شادی نباشه کلا تو سایت 🤔🤔🤔

شاید با یه کاربری دیگه باشع

خدا داند    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@خدایا_دوستتتت_دارم     دوست دارم 😍 @دختر_مهربون_باادب   دوست دارم😍 @zeme ...

فداتشم مهربونم 

تاج سری

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

@خدایا_دوستتتت_دارم     دوست دارم 😍 @دختر_مهربون_باادب   دوست دارم😍 @zeme ...

عشقی 💛♥️💛♥️💛♥️

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

همچنین🧡🧡

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@83shirin83 هیچ وقت نتونستم تگت کنم شیرین جانم دوست دارم  @دخترابادانی   دوست دارم😍 ...

مرسی گلم همین که به یادمی یه دنیا ارزش داره😘

منم دوست دارم❤😍

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
شیرینو اشتباه تگ کردی. @۸۰shirin8080    این هست.

مرسی زهرا جونم😘❤

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
مرسی گلم همین که به یادمی یه دنیا ارزش داره😘 منم دوست دارم❤😍

قربونت 😍

بیا تاپیکم دوست داشتی😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
بهترین دوستای من تو سایت که وتقعا عاشقشونم. @1372زهرا1372   عزیزدلمی      &nb ...

تو هم عشق دلمی هلیا جونم😍❤