2777
2789
عنوان

گاهی وقتا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 241 پست
@آنیدـپ   جوجوی خودمی😍❤ @nafasam1370   من دوست دارم نفس خانوم 😶😍 @fftt   ...

فداتبشم ک زندگییی❤😍🐥

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام خانوم خانوما  کجایی تو خبری ازت نیست  خوبی  روبه راهی؟

سلام.فدات بشم من.هی چندروزیه درگیره جراحیو اینا بودم.الانم دوران نقاهتمه استراحت مطلقم.خودت خوبی

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@به_کبودی_یاس     @لاکچریم     @نیکی0     @عروس_خانومااااا & ...

مرسیییی عزیزممممممممممممم💙💙💙💙😍😍😍😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

آره ☹☹ پایه ای تاپیک جوک بزنم یکم حالمون عوض بشه

الان؟

باید برم 

میشه عصر بزنی باشم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@ruio80 دوست دارم 😍😘

@هلناطلا توام رفتی 🥺🥺

@پرگل83 دوست دارم خانم ترکیده 🥺

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

@pariyajoooon   عزیزمی.  به دوسته دیگم دارم که نمیتونم تگش کنم ولی واقعا معرفتش مرامش بینظیره.امیدوارم موفق باشی .ح جونم😉😉دمت گرم که ازبرادر بهم نزدیک تری.😉😉

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
@نگییییییینم   دوست جونیم @آرش_مسیح  رفیق شیطونم مثل خودم😉😉تگم که نشدی محیا @نیکی0 ...

اونا لغو کاربری کردن

مرسیییی خواهریییی💙💙💙💙😍😍😍😍😍

الان؟ باید برم  میشه عصر بزنی باشم    

اوووف خوب الان بیکارم 😐☹

باشه پس بعدا 

چرا محیا،و هلنا طلا ترکیدن 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
@pariyajoooon     عزیزمی.  به دوسته دیگم دارم که نمیتونم تگش کنم ولی واقعا معرفتش م ...

میخای من تگش کنم 😍😍

بچمو 😂

اوووف خوب الان بیکارم 😐☹ باشه پس بعدا  چرا محیا،و هلنا طلا ترکیدن

خودشون لغو کاربری کردن

دعواشون شد تو تاپیک نحسع من  

سلام.فدات بشم من.هی چندروزیه درگیره جراحیو اینا بودم.الانم دوران نقاهتمه استراحت مطلقم.خودت خوبی

جراحی چی؟؟؟

الهی شکر بد نیستم

خودشون لغو کاربری کردن دعواشون شد تو تاپیک نحسع من    

ای بابا 

شادی کاربری دیگشو داره؟

یکی هم نیست ما رو تگ کنه  

@نجوای_دل   عزیزم ممنون از راهنمایی هات و صحبت های عالی ات  

@سیمچین   عزیزم ممنون از صحبت هات و تبادل نظری که داشتیم   

@topol_bamaze   عزیزم ممنون از صحبت هات و تبادل نظری که داشتیم  

@اعتصامی   عزیزم ممنون از لطفی که به من دارین  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ای بابا  شادی کاربری دیگشو داره؟

نه همه رو لغو کرد