2777
2789
عنوان

گاهی وقتا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 241 پست
نه همه رو لغو کرد    

مگه میشه 

یعنی شادی نباشه کلا تو سایت 🤔🤔🤔

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
قربونت عزیزم متقابلا ممنون از شما بابت انرژي عالیت    

خدانکنه  

فدات عزیز دل  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه  یعنی شادی نباشه کلا تو سایت 🤔🤔🤔

شاید با یه کاربری دیگه باشع

خدا داند    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@خدایا_دوستتتت_دارم     دوست دارم 😍 @دختر_مهربون_باادب   دوست دارم😍 @zeme ...

فداتشم مهربونم 

تاج سری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@خدایا_دوستتتت_دارم     دوست دارم 😍 @دختر_مهربون_باادب   دوست دارم😍 @zeme ...

عشقی 💛♥️💛♥️💛♥️

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

همچنین🧡🧡

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@83shirin83 هیچ وقت نتونستم تگت کنم شیرین جانم دوست دارم  @دخترابادانی   دوست دارم😍 ...

مرسی گلم همین که به یادمی یه دنیا ارزش داره😘

منم دوست دارم❤😍

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
شیرینو اشتباه تگ کردی. @۸۰shirin8080    این هست.

مرسی زهرا جونم😘❤

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
مرسی گلم همین که به یادمی یه دنیا ارزش داره😘 منم دوست دارم❤😍

قربونت 😍

بیا تاپیکم دوست داشتی😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
بهترین دوستای من تو سایت که وتقعا عاشقشونم. @1372زهرا1372   عزیزدلمی      &nb ...

تو هم عشق دلمی هلیا جونم😍❤