2777
2789
عنوان

گاهی وقتا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 241 پست
سلام فوداتشم  خوبی؟؟😍😍😍💙💙💙😘😘😘

الهی شکر خوبم 

تو خوبی عشقم 😘

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
الهی شکر خوبم  تو خوبی عشقم 😘

مرسییی کم پیدایی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عااااااشقتم

وای ممنون 😍😍😍

منم خیلی دوستت دارم خزه جون😍♥️🌹

عزیز دلی شما. 💞💐

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
@اعتصامی    دوست دارم 😍 @مائده6525221    مهربون خودمی😍 @نیکی0   ...

فدات خیلی خیلی ممنونم عزیزم 😍😍😍😘😘😘😘 

خودت که مهربون تری 🤗🥰🌹❤️🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@آنیدـپ جوجوی خودمی😍❤

@nafasam1370 من دوست دارم نفس خانوم 😶😍

@fftt  درسخون قشنگم دوست دارم 😍

@ماه_تنها  دوست دارم 😍

@آذری_ام   ازت انرژی میگیرم دوست قشنگم😍

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
@آنیدـپ   جوجوی خودمی😍❤ @nafasam1370   من دوست دارم نفس خانوم 😶😍 @fftt   ...

عا از من هیچی نمیگیری 😂😂😂😂نه انرژی نه هیچی😂😂😂😂

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

@مائده6525221

@همسر،آقای،طلبه

@زندگی_به_شرط_سید2

@اعتصامی

@h_sadat

بچه ها همتونو دوست دارم😍😢

دوستای خوب منین♥️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

@معصومه271‍ نیستی که😢ولی خیلی دوستت دارم

@دریای_شماااال‍ 

@آی_لار‍ 

@باران1330‍ 

بچه ها همتونو دوست دارم😍😢

دوستای خوب منین♥️

😍😍😙😙 فدات عزیزم

خدانکنه عزیز جون. 

راستی سن رو چطور شد پرسیدی😍

@مائده6525221   @همسر،آقای،طلبه   @زندگی_به_شرط_سید2   @اعتصامی   ...

فدات عزیزم ، بی نهایت ازت ممنونم ،😘😘😘😍😍😍

منم دوستت دارم عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
فدات عزیزم ، بی نهایت ازت ممنونم ،😘😘😘😍😍😍 منم دوستت دارم عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

قربان شما ♥️

ممنونم لطف دارین

@1372زهرا1372  زن خائنم دوست دارم 😂😂😍

@نگییییییینم  دوستت دارم 😍

@خداگونه141  جیگرخودمی دوست دارم 😍

@رز1378 تگ نمیشی بی معرفت دوست دارم 😍

@اچین دوست دارم عروس آینده😍

@1374nazanin   باحال خودمی دوست دارم 😍