2777
2789
عنوان

گاهی وقتا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 241 پست

@اعتصامی  

@دختر_مهربون_باادب  

@khodaya_mer30  

@turk_asana  

@flfl  

عاشق همتون هستم 😍😍😍😍😍

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@اعتصامی     @دختر_مهربون_باادب     @khodaya_mer30     @turk_ ...

منم عاشقتم مهربون خانوم ♥️♥️♥️♥️♥️

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

@به_کبودی_یاس  

@لاکچریم  

@نیکی0  

@عروس_خانومااااا  

@fftt  

عاشق همتون هستم 😍😍😍😍😍

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@به_کبودی_یاس     @لاکچریم     @نیکی0     @عروس_خانومااااا & ...

ممنون عزیز دل😍باعث افتخارمه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

@83shirin83 هیچ وقت نتونستم تگت کنم شیرین جانم دوست دارم 

@دخترابادانی دوست دارم😍

@جذاب_تو_دلی دوست دارم 😍

@کاپ_کیک_عصبانی دوست دارم 😍

@12kim تو چرا نیستی🥺دوست دارم 😍

@مسیح_آرش☹☹توام نیستی 

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
@83shirin83 هیچ وقت نتونستم تگت کنم شیرین جانم دوست دارم  @دخترابادانی   دوست دارم😍 ...

از دختر آبادانی خبر داری؟ 😢😢

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
مرسییی کم پیدایی    

آره ☹☹

پایه ای تاپیک جوک بزنم یکم حالمون عوض بشه

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
عا از من هیچی نمیگیری 😂😂😂😂نه انرژی نه هیچی😂😂😂😂

تو خود عشقی که 😍😘

از دختر آبادانی خبر داری؟ 😢😢

نه بیخبرم🥺