2777
2789
عنوان

بارداری

62 بازدید | 5 پست

بچه ها من باردارم و خواب دیدم که به پسر برادرشوهرم دارم شیر میدم!! تعبیرش چی میتونه باشه؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

اگ قبل اذانه قبوله و تعبیر داره اگ بعد اذانه نه.اگ سر شبه تعبیر نداره...اما شیر دادن به پسر غم و اندوهه..شیر دادن زیادت ماله

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
اگ قبل اذانه قبوله و تعبیر داره اگ بعد اذانه نه.اگ سر شبه تعبیر نداره...اما شیر دادن به پسر غم و اند ...

بعد نماز صبح بود

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ قبل اذانه قبوله و تعبیر داره اگ بعد اذانه نه.اگ سر شبه تعبیر نداره...اما شیر دادن به پسر غم و اند ...

نی نیتون پسره؟؟

قلب نی نی چند هفته ضربان داشت؟

ضربانش چند بود؟؟

نی نیتون پسره؟؟ قلب نی نی چند هفته ضربان داشت؟ ضربانش چند بود؟؟

احتمال زیاد پسره.۱۶۵.نه هفته ک رفتم ضربان داشت

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بعد نماز صبح بود

خواب بعد نماز صبح قبول نیست.هر چی نزدیک به اذان باشه بهتره