2777
2789

(تو تایپیکای قبلی توضیح دادم که بخاطر انرژی مثبتی که به خودم میده دوست دارم اینکارو انجام بدم .) ان شاء الله که خدا قابل بدونه و حاجاتتون رو براورده کنه 😍

لطفا اسماتون رو برام پست بذارید . 

اگر لایق باشم دعاگوتون خواهم بود.‌💚

براي من

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم فردا روز مهمیه برام لطفا برای نامزدم دعا کن فردا میره تهران دکتر دعا کن زود زود حالش خوب شه و زودتر بتونیم کارای عقدمون رو انجام بدیم دعا کن زودتر از این مشکل نجات پیدا کنیم اسمم مهشید و اسم نامزدم کورش

برای سلامتی منم لطفا دعا کن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
عزیزم فردا روز مهمیه برام لطفا برای نامزدم دعا کن فردا میره تهران دکتر دعا کن زود زود حالش خوب شه و ...

انشالله 🙏

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹