2777
2789
عنوان

بالا رفتن گلبول سفید بعد از کرونا

393 بازدید | 19 پست

دوستان کسایی ک کرونا گرفتن میتونن راهنماییم کنن ک دلیل بالا رفتن گلبول سفید خون بعد از بهبودی کرونا چیه؟و چ خطری داره؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه خطر داره؟ خوب دلیلش احتمالا افزایش سلول های دفاعی بدنته به هر حال توویه دوره بیماری رو گذروندی و بدنت سعی کرده از خودش محافظت کنه. واسه همین میگن اگر سرایطشو دارین پلاسمای خونتونو اهدا کنید به مریض های بدحال چون به تقویت سیستم ایپنیشون کمک میکنه 

واکنش دفاعیه هیچ خطری نداره

اخه دکتر نامه داده ک ببریم پیش دوتا متخصص.وای تو نت زدم چیزای بدی خوندم مثل سرطان مغزاستخوان و اینا خیلی میترسم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
مگه خطر داره؟ خوب دلیلش احتمالا افزایش سلول های دفاعی بدنته به هر حال توویه دوره بیماری رو گذروندی و ...

اخه تو اینترنت ک زدم نوشته بود سرطان مغزاستخوان و از این حرفا.خیلی ترسیدم دکتر هم نامه داد ببریم پیش دوتا متخصص

اخه تو اینترنت ک زدم نوشته بود سرطان مغزاستخوان و از این حرفا.خیلی ترسیدم دکتر هم نامه داد ببریم پیش ...

تو نت بزن گلو درده میزنه سرطان گلو نت چرت وپرت میگه نترس

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
تو نت بزن گلو درده میزنه سرطان گلو نت چرت وپرت میگه نترس

توروخدا دعا کنین من خیلی استرس دارم

اگ‌میخوای مثل من افسرده وروانی بشی فقط توگوگل درمورد مریضی سرچ کن

چیکارکنم دستم ب جایی بند نیس تا یکشنبه هم نمیتونم برم دکتر.