2777
2789
‌. 🥀تُ را شبيھ شب دوست مےدارمت يڪدست يڪرنگ بے صدا تنها و البتھ بے پايان••• بے پايان•••🥀 #ساناز ...

من از تو هیچ نخواهم جز آنچه بپسندی
که دلپسندِ تو ای دوست دل بخواهِ من است...
#شهریار🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

‌. 🥀تُ را شبيھ شب دوست مےدارمت يڪدست يڪرنگ بے صدا تنها و البتھ بے پايان••• بے پايان•••🥀 #ساناز ...

نفرمایید نازنینم...ارادتمندم  

الهی همیشه خوب باشی یا عمری 😍😍🌹

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 

آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده است

دل به یک لحظه ی کوتاه به هم می ریزد

آه ! یک روز همین آه تو را می گیرد

گاه یک کوه به یک کاه به هم می ریزد

#فاضل_نظری

خواب نمی برد مرا یار نمی خرد مرا مرگ نمی درد مرا آه چ بی بها شدم #عباس_معروفی

بهایِ رویِ تو بازارِ ماه و خور بشکست!
چنان که معجزِ موسی طلسمِ جادو را...
#سعدی🍃

آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده است دل به یک لحظه ی کوتاه به هم می ریزد آه ! یک روز همین آه ...

عشق را با عقل نسبت کِی توان؟
شاهِ فرمان ده کجا؛ دربان کجا...؟!
#فیض-کاشانی🍃

مرا مست کردی....شرابی مگر؟ گرفتی مرا...شعر نابی مگر؟ #حسین_منزوی

نتوانست فراموش کند مستی را
هر که از دستِ تو یک قطره مِی‌ ناب گرفت
کی به انداختن سنگ پیاپی در آب
ماه را می‌شود از حافظه آب گرفت؟!
#فاضل-نظری🍃

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

مژده یِ وصلِ توام ساخته بی تاب امشب!
نیست از شادیِ دیدار مرا خواب امشب...
#وحشی-بافقی🍃

سلام...💛

آمدم سر بزنم شعر بخوانم بروم...

به همین کوچه و این خانه و دیوار اتاق و به آیینه سلامی برسانم بروم...

سلام از بنده ست خوبی عزیزم 

تشکر بابت تاپیک بسیار عالی 🙏💕💕💕🌹

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥