2777
2789

قطعا هس اما لزوما اینجا نه 

توی هر مقطعی میشه 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کارشناسی رو نمیدونم ولی شوهرخالم وشوهرهمسایمون آزمون وکالت همون سخته رو قبول شدن

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

اره من. امسال قبول شدم اما نرفتم و درخواست رفع محرومیت دادم به سنجش.  یکم سخته ولی کار نشدی نیست باید برنامه ریزی کنی. من یکم اشپزی وقتم رو میگرفت. اونم دیگه خیلی اب و تاب نمیدادم..سریع یه چیزی درست میکردم.. از فردا ام دوباره شروع می کنم 

قبلا یکی  بود  متاهل بود و یه بچه م داشت ولی  پزشکی قبول شد

ای جانم😍😍

من و نامزدمم امسال کنکور میدیم ان شاءالله پزشکی قبول شیم

البته نامزدم کنکور 98قبول شد اما فقط دانشگاه تهران میخواست بخاطر همین نرفت

دعا کنید با هم قبول شیم🙁😭