2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه دوش ناخنای منظم لاک زده موهای شونه کرده مسواک فراموش نشه لباساتم مرتب و اتو شده باشه آرایش هم نکردی نکردی ولی واسه حس خوب خودت یه برق لب و آبرسانو داشته باش 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

هر روز یا نهایتا یه روز درمیون دوش میگیرم

موهامو ناخونام و ابروهام همیشه مرتبه

پوستم همیشه تمیزه و با کرم پودر خرابش نمیکنم

لباسام همیشه تمیز و اتو شده ست

لبامم همیشه بالم لب میزنم که پوسته پوسته و خشک نباشه

به نظرم در همین حد کافیه

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

لباسم و خودم همیشه تمیز و خوش بو هستم 

آرایش ملایم دارم

جلف بازی اصلا نمیکنم 

شیک و به روز میپوشم اما تابع مد نیستم 

همیشه ست های هماهنگ دارم

حقیقتا این آرایش کاری میکنه خودمم به خودم نظر پیدا میکنم😬😈

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

ناخنای دستو پام کاشته همیشه مرتبن  از حموم ک میام عادت دارم ماسک بذارم رو صورتم حواسم هس ابروهام نامرتب نباشه تو خونه عادت دارم عطر میزنم لباسای خوشکل میپوشم به وزنم اهمیت میدم

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤