2777
2789
ببین میگم لگ نیاز مالی داری یه بحث دیگس زر زدن نداره ک باشه حق طلاق بگیر مهریه بگیر شیربها یادت نره ...

دیگه نمیخوام به زبان کثیف تو حرف بزنم حالم بهم خورد .چقدر ذهنت کثیفه . مثل زنهای خراب حرف میزنی .....  از کوزه همان برون تراود که در اوست   چقدر نفرت انگیزی

وقتی تو داشتی با رفیقات تو کوچه خاله بازی میکردی من دلایل تیزهوشی و نخبگیم میومد برو خنگ یه فکری ب ح ...

اصلا هر چی تو میگی درسته . دیگه پیام نده . خودت رو بیرون نریز . بوی گند گرفت .ما غلط کردیم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مث تو پر عقده و کمبود بدبخت نیستم ک بگردم یکیو پیدا کنم دلم خوش۲ تا سکه باشه برو دختر برو کار کن ...

دقیقا همه اینایی که گفتی خودتی ....آخه  بحث ایده رو آدم شخصی نمیکنه ...بعد هم من درآمدم عالیه ...و کار میکنم ....بزرگ شو دختر .....بفهم.... وقتی نظرت با کسی مخالفه نباید بحث رو شخصی کنی یا توهین کنی بلوغ فکری نداری بجاش فحاشی میکنی...چقدر زشت .....واقعا دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش ....بخدا هیچکدوم چیزایی که گفتی در زندگی من درست نیست .....یعنی دقیقا هیچی رو درست نگفتی ....تو حتی نمیتونی یه حدس درست بزنی ...من یک فمنیست هستم و طرفدار حقوق زنان .....عقده و کمبود و ننه گدا چیه (بازم اضافه کن اهمیتی نداره )....متاسفم که اینقدر سطح فرهنگت پایینه و متاسفم برای خودم که با یه آدم چیپ همکلام شدم  ...

دیگه نمیخوام به زبان کثیف تو حرف بزنم حالم بهم خورد .چقدر ذهنت کثیفه . مثل زنهای خراب حرف میزنی .... ...

گاو تویی ک واس ۲ تا سکه ابروی زنارو بردی, کارت بده پول بزنم برات گدایی نداره ک! چرا واس پول بری زن کسی بشی اخه, پیامتو نبینم خوشحال ترم, البته مطمینم میبینم چون ب هرحال بیکاری و داری نرخ سکه رو حساب میکنی 

گاووووو پستتت و البته گدای خنگ بی خانواده بی ارزش, با شما باید با زبون شماره کارت حرف زد,گهاااااتو خوردی ب زن بچاک قهوه ای 

دقیقا همه اینایی که گفتی خودتی ....آخه  بحث ایده رو آدم شخصی نمیکنه ...بعد هم من درآمدم عالیه . ...

چیزایی ک تو میخاییی ی تن فروشیه رسمیه برو برو ب کارت برس اینجوری تربیت شدی نفهم بی خانواده هرززززززززززززه برو هرچیم شد پولتو میگیری

اصلا هر چی تو میگی درسته . دیگه پیام نده . خودت رو بیرون نریز . بوی گند گرفت .ما غلط کردیم .

تو و هفتتت جد و ابادت گه خور و هرزه بودین ک ب پول مفت عادت کردین, گدا و بی ناموس و لجنم بودین البته هرزززگیم شغلتون بوده واس پول دیگ چ کارا ک نکردین خدا میدونه