2777
2789
اولندش ک: خوشبختانه بین کسایی زندگی میکنم ک اصلا تبعیض جنسیتو حس نکردم خانواده دوستان همه برابری و ع ...

برات گزارش زدم که من بعد محترمانه صحبت کنی . بی ادبی رو همه بلدن .تهدید میکنی که بی ادبانه میخوای حرف بزنی ازینم بدتر ...بخدا منم اصلا اصلا اصلا نمیخوام ببینمت .

بدبخت کسی هست که طرز فکر بچه گانه دارد و مسایل حقوقی رو نمیفهمه .یکسری حقوقی هست که با زندگی مشترک ب ...

همه چیزایی ک گفتی خودتی   اما با خانوادت صحبت کن ک اگ بچه دختر دوس ندارن خب به دنیا نیارن چرا ی ادم با این طرز فکر این همه کمبوود تحویل جامعه میدن واقعا! 

خوش گلدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=179768007]همه چیزایی ک گفتی خودتی     اما با خانوادت صحبت کن ک اگ بچه دختر دوس ندارن خب به دنیا نیار ...[/QUOTE

با خانوادت صحبت کن وقتی از سطح ضریب هوشی مطمئن نیستن بچه نیارن ...نتیجه میشه آدمهای آی کیو پایین و ابله و با کمبود شدید عقل و شعور که متاسفانه هر چی مغزه کوچیکتره دهنه بازتره   و کمبود شدید فرهنگی که نمیفهمن تبادل نظر یعنی چی و احترام به بزرگتری که دو تا پیرهن از تو بیشتر پاره کرده و تجربه اش از آدمها و دنیا از تو خیلی بیشتره یعنی چی ......کمبود عقل و منطق که دو تا شعار اینور اونور شنیده دو تا جمله کلیشه ای تحویل میده...واقعا آدم با این همه کمبود های واضح تولید نکنن که باعث دردسر بقیه هم میشه ....و متاسفانه هر چی در واقعیت کمتر و بی ارزشترن خودبزرگ بین تر هستن ...واقعا بعضیا نباید تولید مثل کنن ....اگر خانواده هم لوست کرده بدون که جامعه اینطور نیست و تو دهنی میخوری ....خانواده ها واقعا باید درست تربیت کنن ...

همه چیزایی ک گفتی خودتی     اما با خانوادت صحبت کن ک اگ بچه دختر دوس ندارن خب به دنیا نیار ...

بعدش هم اینقد نادونی و کوته فکری که پست زدی طرف دوستت داره ....مطمئن باش سر کاری ....یا طرف بعدا توی واقعی رو بشناسه با این اخلاقها و طرز حرف زدن زیبات بعد شش ماه به کوه فرار میکنه   

همه چیزایی ک گفتی خودتی     اما با خانوادت صحبت کن ک اگ بچه دختر دوس ندارن خب به دنیا نیار ...

البته تو اصلا مهریه ات رو همون یه پاستیل آبنبات بگذار ....گناه داره اون بدبختی که بیاد تو رو بگیره بعد چه جوری تحمل کنه ...حداقل بیچاره راحت بتونه از دست تو خلاص شه ......  

در ضمن خانواده من عاشق دختر هستن پدرم تا روزی که زنده بود خواهرم از بغلش کنده نمیشد ....آخه از کجات در میاری حرف میزنی 

برگردیم به زبان خودم :

عزیزم من معتقدم بحث هامون رو شخصی نکنیم ....صرفا نظرات متفاوتی داریم ...اگر میخواهیم رشد فرهنگی داشته باشیم باید از همین جاها شروع کنیم که عقاید مخالفمون رو تحمل کنیم گوش کنیم و راجعه به ایده ها صحبت کنیم .    

البته تو اصلا مهریه ات رو همون یه پاستیل آبنبات بگذار ....گناه داره اون بدبختی که بیاد تو رو بگیره ب ...

ب هرحال تقصیر خانوادته ک یه دختر بی ارزش بی لیاقت و بی هیچچچ نفهم تحویل جامعه دادن دلت خوشه ی حق طلاق و مهریس؟ نکن اینکارو بابا خودت و بدبخت اینو اون نکن یکم ب خودت ارزش بده ب خداااا پول انقد مهم نیسا واس مهریه ازدواج نکن مردم مسوِل فقر و بدبختی تو نیستن این مسئولیت خودت و خانوادت بوده, بیشتر تلاش کن واس جیب مردم کیسه دوختن اصن قشنگ نیس خنگ,

[QUOTE=179768007]همه چیزایی ک گفتی خودتی     اما با خانوادت صحبت کن ک اگ بچه دختر دوس ندار ...

من مث تو پر عقده و کمبود بدبخت نیستم ک بگردم یکیو پیدا کنم دلم خوش۲ تا سکه باشه برو دختر برو کار کن انقد علااف نباش بدووووو پیر شدیا اما عقل نداری عقل ک به هیچی نیس بدووو

برگردیم به زبان خودم : عزیزم من معتقدم بحث هامون رو شخصی نکنیم ....صرفا نظرات متفاوتی داریم ...اگر ...

ببین میگم لگ نیاز مالی داری یه بحث دیگس زر زدن نداره ک باشه حق طلاق بگیر مهریه بگیر شیربها یادت نره ی پول دستیم سر بگیر, چته بابا مشکل منه ک با هر بچه ننه گدایی حرف میزنم , اها به دلار بگیر شاید رفت روش  

[QUOTE=179768007]همه چیزایی ک گفتی خودتی     اما با خانوادت صحبت کن ک اگ بچه دختر دوس ندار ...

وقتی تو داشتی با رفیقات تو کوچه خاله بازی میکردی من دلایل تیزهوشی و نخبگیم میومد برو خنگ یه فکری ب حال این همه مشکل روحی روانیت کن 

ب هرحال تقصیر خانوادته ک یه دختر بی ارزش بی لیاقت و بی هیچچچ نفهم تحویل جامعه دادن دلت خوشه ی حق طلا ...

دقیقا نظر من راجع به تو همینه و میبینم که همه شعور و شخصیت و فرهنگ و تربیت خانوادگیتو یجا ریختی بیرون .....میبینم که از گوشات بخار میزنه بیرون ...دلم به حال اون پسر بدبخت میسوزه احتمالا شخصیت واقعی تو رو ندیده و راستش بخدا  از طبقه اجتماعی بسیار بالایی هستم و به جان مادرم از خودم و همکارام شرمم میاد که با موجود بی ارزشی مثل تو همکلام شدم . در شان من نبود . خیلی متاسفم . میگن با خوک کشتی نگیر چون خوک لذت میبره ولی تو کثیف میشی . متاسفم که خودم رو کثیف کردم و بعد ازین هر چی لایق خودته بگو دیگه ارزش جواب دادن هم نداری . دیگه هم جوابتو بعد ازین ساعت نمیدم و نوتیفیکیشن رو نخونده پاک میکنم . فک نکن جوابی نیست ....دیگه نمیخوام با خوک کشتی بگیرم . بوی لجن میده حرفات .

ب هرحال تقصیر خانوادته ک یه دختر بی ارزش بی لیاقت و بی هیچچچ نفهم تحویل جامعه دادن دلت خوشه ی حق طلا ...

در ضمن ثروتمندم و تحصیل کرده . برام مهم نیست که تو چی فکر کنی . نظر تو واقعیات رو عوض نمیکنه . زشته واقعا . از خودم خجالت کشیدم برای این همکلامی . از خودم عذر میخوام . ولی چه میشه کرد نمیتونم قبل همکلامی تست جنون گاوی از افراد بگیرم.

[QUOTE=179863810]وقتی تو داشتی با رفیقات تو کوچه خاله بازی میکردی من دلایل تیزهوشی و نخبگیم میومد برو خنگ یه فکری ب ح ...[/QU

احتمالا تست هوش گاوهای دچار جنون گاوی بوده   ....سطح هوشیت پایینه ....تاسف باره ...متن های قانونی رو حتی متوجه نمیشی ....دلایل رو متوجه نمیشی ...متاسفم برای خودم ( بخاطر همکلامی ) و برای تو ....اگر ضریب هوشیت حتی نصف من بود اینطور حرف نمیزدی ...ولی من بزرگوارتر ازین حرفام میبخشم و میگذرم و میگذارم به حساب نادانی .....دیگه ارزش نداره وقتمو انرژی بخداااااا