2777
2789
این توی ایرانم هست نمیدونستی؟ ربطیم ب مهریه نداره! ینی مهریه ام نداشته باشی بازم اموال تقسیم میشه

در نظام حقوقی بسیاری از کشورهای جهان، برای هر یک از زن و شوهر سهمی برابر در اموال و دارایی‌های حاصله در طول زندگی مشترک قرار داده شده‌است، و بنابراین در صورت انحلال ازدواج اموال به نسبت مساوی بین هر دوی آن‌ها تقسیم خواهد شد و به عبارت دیگر زوجین در مسائل اقتصادی شریک محسوب می‌شوند.

خب چرا جایی  نمیبینیم تصنیف اموال رو ....منظورم اینه که تصنیف اموال کاملا عادلانه است و هیچ ربطی به حق طلاق نداره

در نظام حقوقی بسیاری از کشورهای جهان ، برای هر یک از زن و شوهر سهمی برابر در اموال و دارایی‌های حاص ...

چون 

مشخص است در خصوص شرط نصف دارایی (شرط تنصیف) مقرره ای در قانون وجود ندارد به عبارت دیگر از نظر قانون زوج تکلیفی بر پرداخت نصف دارایی به زوجه ندارد.

- شرط نصف درایی فقط در جای مصداق دارد که اولا طلاق از جانب زوج مطرح شده باشد پس شامل طلاق توافقی و یا طلاق از جانب زوجه نمی شود.
 ثانیا اگر زوج بتواند ثابت نماید که طلاق در اثر سوء رفتار و سوء معاشرت زوجه و یا تخلف زن از وظایفش در قبال شوهر، بوده است. شرط نصف اموال شامل زوجه نمی شود به عنوان مثال زوجه محکوم به تمکین شده باشد و در این خصوص رای قطعی صادر شده باشد. ثالثا شامل اموالی می شود که زوج بعد از تاریخ عقد به دست آورده باشد. پس اگر مردی قبل از ازدواج اموالی داشته است مشمول این شرط نمی شود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ولی چرا باید مهریم کم باشه میگه بزار یه سکه فقط

بگو ١٤ تا 

ببين عزيزم هر چقدر كه دوسش داري ولي الانتو نبين همه اولش عشق و عاشقين ولي بعدش كه تبت خوابيد اون وقت ميفهمي چه اشتباهي كردي چرا تو بايد كوتاه بياي اون چرا كوتاه نمياد؟! اون حق طلاق و كار و مسكن و تحصيل و حضانت و خروج از كشورو داره تو چي داري؟! به اون روزي فكر كن كه كارت به طلاق برسه هيچ راهي نداشته باشي پله هاي داد گاه خانواده رو بايد بالا و پايين كني و هيچ كاري ازت بر نياد 

اگه گفت نه كات كن دوست داشته باشه واقعا برميگرده بذار ثابت كنه عشقشو 

من دارم از مهریه میگم تو قانون واس تقسیم اموال میاری؟  موفق باشی👋👋👋👋

اگه همون تصنیف اموال درست انجام بشه و مهمتر اینکه واقعا انجام بشه که نمیشه ( و اون بندها رو اگه دقیق بخونی میبینی که قانونگذار چه حقه ای بکار برده ) ...اگه واقعا اجرا بشه نیاز به مهریه نخواهد بود ...ولی با وضع داغون فعلی همون  مهریه رو هم در دویست و پنجاه هزار قسط میبندن که طرف باید سیصد سال عمر کنه که بگیره ...بعد هم عکس پروفت خانومه ولی فک میکنم مرد هستی که سنگ مردا رو به سینه میزنی 

بگو ١٤ تا  ببين عزيزم هر چقدر كه دوسش داري ولي الانتو نبين همه اولش عشق و عاشقين ولي بعدش كه ت ...

امیدوارم با اینچیزا درست بشه وگرنه ادم با این قانونای زن ستیز ترجیح میده ازدواج نکنه خونه باباش خیلی هم بهتره تا بره این همه محدود بشه

امیدوارم با اینچیزا درست بشه وگرنه ادم با این قانونای زن ستیز ترجیح میده ازدواج نکنه خونه باباش خیلی ...

دقيقااا خونه بابات برات خيلي بهتره تا پله هاي دادگاه خانواده! 

عزيزم گول نخور كوتاه نيا به خدا بعدا پشيمون ميشي كم نبودن اونايي كه جونشونو هم براي هم ميدادن الان ميخوان سر به تن هم نباشه! 

واقعو میگن ازدواج هندونه در بستس درست میگن آدم میترسه 

اره دقيقاااا هزاري هم بري مشاوره و تحقيق و رفت و امد تا نري زير يه سقف نميفهمي! بعد فكر كن ميري زير سقف ميبيني هندونت سفيده بايد يه راهي داشته باشي برگردي يا نه! 

اگه همون تصنیف اموال درست انجام بشه و مهمتر اینکه واقعا انجام بشه که نمیشه ( و اون بندها رو اگه دقیق ...

اولندش ک: خوشبختانه بین کسایی زندگی میکنم ک اصلا تبعیض جنسیتو حس نکردم خانواده دوستان همه برابری و عدالت بوده, عین شما درگیر مسۍله جنسیت نبودم, و الانم ب خاطر شغلم با ادمایی همکارم ک هزار برابر سطح زن رو از مرد برتر میدونن نیازی ندارم واس خیلی چیزای بیهوده بجنگم, پسر نیستم اما بدبختم نیستم ک واس جیب بقیه کیسه بدوزم ب قدر کافی پدرم داره خودم دارم ـ

امیدوارم پیامتو نبینم, دیگ انقد محترم برخورد نمیکنم, از هم صحبتی باهات حسی بهم دست داد ک ترجیح میدم دیگ نبینمت نظراتتو برای استارتر بگو.

اولندش ک: خوشبختانه بین کسایی زندگی میکنم ک اصلا تبعیض جنسیتو حس نکردم خانواده دوستان همه برابری و ع ...

بدبخت کسی هست که طرز فکر بچه گانه دارد و مسایل حقوقی رو نمیفهمه .یکسری حقوقی هست که با زندگی مشترک به افراد در همه جای دنیا تعلق میگیره ...خیلی متاسفم اگر خانوم هستی ستون پنجم و کلا دشمن زنان هستی . لحنت هم خیلی بی ادبانه است . تو هم ریپ نکن . چون بعد ازین با زبان خودت جواب میشنوی .هر چند در شان خودم نمیبینم و متاسفم برای خودم بخاطر هم کلام شدن با چنین افرادی . اگر هم تبعیض جنسیتی رو در جامعه نمیبینی فک نکنم پاتو از خونه بیرون گذاشته بشی . چون آدم کور هم تو جامعه میتونه اینو ببینه و البته به شدت خام و بی تجربه هستی در رابطه با جنس مخالف . نظراتتو دیگه برا من ننویس . مشخصه اطلاعات اجتماعی حقوقی ارتباطی بسیار پایینی داری.