2777
2789
والا تو خارج هم جدا میشن تصنیف اموال انجام میشه ....اون جداست ...به هر حال اون زن اگر تو خونه کار کر ...

دقیق قوانینش رو نمیدونم اونجا بهش غرامت میگن و اونیکه پولدارتره پرداخت میکنه که ممکنه زن باشه یا مرد و هر دو حق طلاق دارند . این عادلانه است .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدا و خرما با هم نمیشه! مرده حق طلاق داره دیگ مهریه نداره!

دقیق قوانینش رو نمیدونم اونجا بهش غرامت میگن و اونیکه پولدارتره پرداخت میکنه که ممکنه زن باشه یا مرد و هر دو حق طلاق دارند . این عادلانه است .

دقیق قوانینش رو نمیدونم اونجا بهش غرامت میگن و اونیکه پولدارتره پرداخت میکنه که ممکنه زن باشه یا مرد ...

مسئله اینه که وقتی دو نفر با هم زندگی میکنند در اموالی که پس از با هم بودن بدست آمده شریکند

قضیه خدا و خرما نیست ...زن خودشو نفروخته که آزادیشو با پول بخره

اینجوریه ک دقیقا میشه مثال برای پول ازدواج کردن اگ پول نمیخاد قطعا حق طلاقو میگیره ک استقلال داشته باشه ن حق طلاق داشته باشه ک راحت مهریه رو بگیره!!! مهریه جهان سومی باشه اسلامی باشه بعد حق طلاق قرن۲۱ یکم توجه کن

اینجوریه ک دقیقا میشه مثال برای پول ازدواج کردن اگ پول نمیخاد قطعا حق طلاقو میگیره ک استقلال داشته ب ...

* تقسيم اموال پس از طلاق
دادگاهها در اغلب ايالات آمريكا، حكم به تقسيم برابر اموال بين زوجين پس از طلاق مي دهند. در اين راستا و در گام نخست بايستي تفكيكي قائل شد بين اموال زمان تأهل و اموال زمان تجرد. اموالي كه در زمان تأهل طرفين توسط هر كدام يا هر دوي ايشان به واسطه اشتغال و كار به دست آمده باشد در زمره اموال زمان تأهل به شمار مي آيند و دادگاه پس از طلاق با توجه به قابليت تقويم و ارزش گذاري آنها و همچنين مدت زمان زندگي متأهلي و سطح زندگي ايشان در قبل از طلاق و پس از آن نسبت به تقسيم آنها اقدام مي كند.
اين موارد شامل بدهي هاي طرفين نيز مي شود و در صورتي كه وام هاي دريافتي هر كدام از ايشان پس از ازدواج حاصل شده باشد و در زندگي به صورت ملموس يا غير ملموس (وام تحصيلي) ورود يافته باشد بازپرداختش توسط طرفين صورت مي پذيرد.
اموال تجرد شامل اموالي مي شود كه قبل از ازدواج يا پس از فسخ آن توسط هر كدام از ايشان به دست آمده باشد و همچنين هدايايي كه طرفين از افرادي غير از يكديگر و به هر كدامشان انفرادي اعطا شده باشد و البته ارث دريافتي شان نيز شامل مي شود كه متعلق به خودشان است و تقسيم نمي شود. لازم به يادآوري است كه هر آنچه طبق قرارداد قبل از ازدواج كه در ابتداي نوشتار مورد اشاره واقع شد و همچنين توافقات ارادي طرفين پس از ازدواج از قاعده تقسيم جداست. قيمت گذاري اموال با توجه به ارزش آنها در زمان جدايي انجام مي شود.

دقت کن که اینها هم حق طلاق دارند و هم تمام حقوق انسانی دیگر رو . یکی مستلزم نفی دیگری نیست.

بعد هم مادر اولویته برای بچه ....و مردها هم خیلی براشون مسئله بچه مهم نیست و از اون بعنوان اهرم فشار ...

اصن چرا باید بچه دار شد وقتی هنوز نمیدونن از هم چی میخوان خواسته های همو نمیدونن نمیدونن باهم چند چندن پای بچه رو میکشن وسط تازه بعصیا هم میگن بچه بیارن درست میشه 

* تقسيم اموال پس از طلاق دادگاهها در اغلب ايالات آمريكا، حكم به تقسيم برابر اموال بين زوجين پس از طل ...

این توی ایرانم هست نمیدونستی؟ ربطیم ب مهریه نداره! ینی مهریه ام نداشته باشی بازم اموال تقسیم میشه

اره از يه طرفم ادم ميترسه بگه مهريه كم ولي بعد عقد نره دفتر اسناد رسمي حق طلاقو بده  چي بگم ول ...

نمیده عزیزم نمیده مغزم نمیکشه دیگه همو خیلی دوس داریم  من یروزم نمیتونم بدون اون نمیتونمم قهر کنم باش خودم طاقت نمیارم از طرفی هم باید عقلانی و منطقی رفتار کنم برا همین باید حق طلاق رو بگی م ولی نمیدونم چطور