2777
2789
من الان با نامزدم سر این مسیله موندیم میگه یا حق طلاق با منه یا مهریه کم باشه حق طلاق باتو

ببين اگه دو روز ديگه كارته به طلاق برسه ميگه همون مهريه رو ببخش تا طلاقت بدم فكر نكن ميتوني مهريه رو بگيري قانون هم كه به نفع مرداست راحت مهرو ميپيچونن! ولي حق طلاق داشته باشي راحت طلاقتو ميگيري مهريتم ميگيري نميتونه بگه مهر ببخش تا طلاق بدم خودت خودتو مطلقه كردي! اسي تو رو خدا حرفمو گوش كن همين يه ساعت پيش خانومي بود مهرش ملك بود اما شوهره گفت برگردون به نام من كن تا طلاقت بدم ديدي نتونست بگيره! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینجوری نیس! خود نفقه کلی میفته! با این شرایط اقتصادی, ماهی ی سکم باشه طبعا کلیه! برابری میخایم همه ...

ن من سالی یکی دوتاروشنیدم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
منم درس و کار خودمو دارم, و معتقدم اگ ادم حق طلاق حضانت تحصیل و خیلی چیزارو میخاد دقیقا باید مث مرده ...

بعد هم مادر اولویته برای بچه ....و مردها هم خیلی براشون مسئله بچه مهم نیست و از اون بعنوان اهرم فشار استفاده میکنند ....کیس های بسیاری از این موارد رو در کارم دیدم ....و حقوق ذکر شده حقوق پیش پا افتاده و اولیه انسانی هستند ...متاسفانه وضعیت خانواده . حقوق زن و مرد در ایران قرون وسطایی هست خرید و فروشه

خب دیگه زیاد نیس ولی اون قبول نمیکنه زندگیمونو کرده جهنم در حالی که الان باید بهترین روزامون باشه قب ...

میگ چقدکم کن؟من مهریم ۱۱۴تاس حق طلاقم ندارم😂تازه زبونمم درازه ،شما۲۰۰ تاهم باشه باحق طلاق عالیه ،این حق طلاقه لامصب خیلی خوبه

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
عجب بابا! این جدید بود

همین جاشنیدم،ی خانومی تاپیک زده بود ک دادگاه گفته سالی دوتاسکه بده

همین جاشنیدم،ی خانومی تاپیک زده بود ک دادگاه گفته سالی دوتاسکه بده

بابا روحمو نابود نکنین! اما من اینجا کلی بحث کردم گفتم سرکار برین مستقل بشین گفتن ب جایگاه مااادر توهین نکن

میگ چقدکم کن؟من مهریم ۱۱۴تاس حق طلاقم ندارم😂تازه زبونمم درازه ،شما۲۰۰ تاهم باشه باحق طلاق عالیه ،ای ...

حق طلاق نداشتن یعنی زندانی بودن ...یعنی نگهداشتن یک زن به زور قانون در خانه مرد که احمقانه ترین کار ممکن هست .کسی را به زور نگهداشتن

ولی درکل زندگی اگ بخوادنابودشه نابودمیشه ودوطرفم ضربه میبینن ،این چیزا خیلی جزئی وپیش وپا افتاده ان ‌،طرفت اگ خوب باشه ک باهاش زندگی میکنی بدم باشه جدامیشی چ حق طلاق باشه چ نباشه ،مهریه کمی تاقسمتی ب داد زن میرسه ولی بازم دردیو دوانمیکنه،ب این چیزافک نکن واعصابتونو بااین مسائل بهم نریزین انشاءلله هییییچوقت درزندگی حتی این چیزا ب ذهنتونم خطورنکنه وبشیتین ب این روزاتون بخندین،ولی من اگ ب قبل برمیگشتم حضانت فرزند میگرفتم درقبال حذف مهریه

و همجنسانشون که تشویق به زیردست بودن و گذشتن از حقوقشون میکنند و خودشون هم جایی که تلاشی نمیکنند از ...

میگیم مستقل بشین میگن ب جایگاه مادر توهین نکن! اینا همینو میخان منم زندگی خودمو دارم!! اما حق طلاق با مهریه خودت فکرشو کن! شاید دختره اصن واس عشق و اینا اینجا نباشه لااقل مهریه الان۶میلیارد اینا میفته خب اونجام ضد انسانیته

حق طلاق نداشتن یعنی زندانی بودن ...یعنی نگهداشتن یک زن به زور قانون در خانه مرد که احمقانه ترین کار ...

تاحالا ازاین زاویه نگا نکرده بودم ،منطقیه👌

بابا روحمو نابود نکنین! اما من اینجا کلی بحث کردم گفتم سرکار برین مستقل بشین گفتن ب جایگاه مااادر تو ...

البته مهریه براساس میزان درآمد مرد تعین میکنن،سرکاررفتن ومستقل شدن خیلی عالیه ،کاش منم ی روزی مستقل شم👌😕

میگیم مستقل بشین میگن ب جایگاه مادر توهین نکن! اینا همینو میخان منم زندگی خودمو دارم!! اما حق طلاق ب ...

والا تو خارج هم جدا میشن تصنیف اموال انجام میشه ....اون جداست ...به هر حال اون زن اگر تو خونه کار کرده معادل مالیش رو باید بگیره .... حق طلاق نداشتن فاتحه خواندن به حقوق بشر هست ....خییییلی زشته خیلی اسفباره...خیلی خرابه

2790
2778
2791
2779
2792