2777
2789
راجبش فکر کردن اشتباه محض است مثبت اندیش باشید و نگرش تون به آینده ای بهتر باشد 🙏

آینده ممکنه همیشه چیزی که تو ذهنته نباشه قبول دارم نباید بهش فکر کنیم ولی  کم ندیدیم کسایی رو که زندگیشون خوب بوده یهو از هم جدا شدن

۳۱۰ تا .کجاش منطقیه من تو خانوهدم همه دخترا حق طلاقو دارن مهریه هم همین قدره از نطر من حرفش خیلی غیر ...

۳۰۰×۱۶۰۰۰۰۰۰ میشه چقد؟ خب شاید شما یهویی خاستی بری؟ دیگ یا مهریه یا حق طلاق

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۳۱۰ تا .کجاش منطقیه من تو خانوهدم همه دخترا حق طلاقو دارن مهریه هم همین قدره از نطر من حرفش خیلی غیر ...

۳۱۰تا زیادنیس ک

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
مهریه روخیلی بی ارزش کردن ،اولش ک گفتن فقط ۱۱۰تاسکه میشه گرفت الانم ک گفتن خونه وماشین توقیف نمیشه و ...

اعصابم خورده خورده سر این مسئله که قانون طرف اوناس همیشه خدا

آینده ممکنه همیشه چیزی که تو ذهنته نباشه قبول دارم نباید بهش فکر کنیم ولی  کم ندیدیم کسایی رو ک ...

حرفتون منطقی

اما مشکل ما همینه که فرمودید 

نگاهمون به زندگی دیگران است 🙏

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹
مهریه روخیلی بی ارزش کردن ،اولش ک گفتن فقط ۱۱۰تاسکه میشه گرفت الانم ک گفتن خونه وماشین توقیف نمیشه و ...

اینجوری نیس! خود نفقه کلی میفته! با این شرایط اقتصادی, ماهی ی سکم باشه طبعا کلیه! برابری میخایم همه جا بخایم خو

۳۰۰×۱۶۰۰۰۰۰۰ میشه چقد؟ خب شاید شما یهویی خاستی بری؟ دیگ یا مهریه یا حق طلاق

کسی یهویی نمیخواد بره مهریه پشتوانه زنه و حق طلاق هم باید باشه تا ادم دلش قرص باشه 

خیییلی همه چی طرف اوناس

خیلی .....مرزهای بی انصافی رو رد کرده .....مردم دارن آگاه و فهمیده میشن اونوقت قوانین خانواده در عهد شاه وزوزک مونده ....همش اذن مرد ...اجازه مرد .....خواست مرد....مرد هر وقت دلش بخواهد ...مرد هر تعداد بخواهد ....مرد هر زمان بخواهد ....وای اگر مرد نخواهد !!!! اصلنم مدیونید فک کنید این قوانین رو مردا نوشتن ..مرسی اه ... ...  

۳۱۰تا زیادنیس ک

خب دیگه زیاد نیس ولی اون قبول نمیکنه زندگیمونو کرده جهنم در حالی که الان باید بهترین روزامون باشه قبلش قبول کرده بود پای عمل که رسید زد زیرش

مگه قراره جدابشیم که بخواد دلش قرص باشه از نظر من اگه نخواد حقو بده به مت ینی بعدا میخواد یه کاری کن ...

چن سالته؟!! مگع قراره جدا بشین ک ت بخای دلت قرص باشه؟ توی دادگاه ی مدرک از خیانت, کتک, روانشناس یا خیلی چیزا مث زندان رای ب طلاق با مهریه و همه چی میدن! دلمون چرا قرص نباشه اخه!

چرا وقتی زنا میگن میخام خانه داری کنم شوهرم خرجمو بده, مهریه میلیاردی, نفقه اینا کسی اعتراض نداره؟ م ...

من که کسی خرجم رو نمیده ولی حاضرم بمیرم بخاطر پول برده و مطیع و فرمانبردار و اسیر کسی نباشم ...اصلا هم موافق تقسیم وظایف عهد بوقی به این شکل نیستم ....ولی خب حق ارث  حق کار حق آزادی حق سفر و خیلی چیزهای دیگه واجبه 

من که کسی خرجم رو نمیده ولی حاضرم بمیرم بخاطر پول برده و مطیع و فرمانبردار و اسیر کسی نباشم ...اصلا ...

منم درس و کار خودمو دارم, و معتقدم اگ ادم حق طلاق حضانت تحصیل و خیلی چیزارو میخاد دقیقا باید مث مرده از خودش زندگی مستقل داشته باشه, مثن دادگاه وقتی زن و شوهر هردو سطح اقتصادی و فرهنگی بالایی دارن خیلی طول میکشه تکلیف حضانت بچه مشخص بده چرا؟ چون سطحشون یکیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز