rozahs مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست اگر شما در یک همچین شرایطی گیر میکردین چی کار میکردیناگه یه روزی دلتون پیش یه مردی گیر کنه خودتونو توش ببینین و دلتون پیشش اروم بگیره ولی اون پسر اصلا در جریان نباشه و 20 سال از شما بزرگتر باشه خودتونو بهش نزدیک میکنین یا فراموشش میکنین 1399/12/12 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 احسان علیخانی 😁 نه بابا بیخیال اونو کجای دلم بزارم
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 درگوشم بگو من راز دارم 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 بیخیال باش هر چه پیش آید خوش اید 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 بابا برومستقیم تو چشماش نگاه کن بگوازت خوشممیاد خیلی خیلی علط میکنی بهم نه بگی میخابونم دهنت والا ... یه شوکولات از تو کیفش در میاره میگه عمو بیا اینو بخور قندت افتاده هزیون میگی😂😂😂😂😂
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 یه شوکولات از تو کیفش در میاره میگه عمو بیا اینو بخور قندت افتاده هزیون میگی😂😂😂😂😂 شمارشو نداری تو تل و وات ؟!
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 درگوشم بگو من راز دارم اون که صد در صد فکر کن اصغر اصغرزاده اتفاقا همه بخاطر شهرت و ایناش دوسش دارن ولی من یسری اخلاقیات ازش دیدم که عاشق اونا شدم اصلا شهرتشم دوست ندارم
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 شمارشو نداری تو تل و وات ؟! نه میتونم درارم ولی میترسم شر بشه بعد بهش پیام بدم چی بگم ای لاو یو؟😂
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 اون که صد در صد فکر کن اصغر اصغرزاده اتفاقا همه بخاطر شهرت و ایناش دوسش دارن ولی من یسری اخلاقیات از ... پس شهرتشم نکته منفیه خیلی هم منفیه فکر کن بازم 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 نه میتونم درارم ولی میترسم شر بشه بعد بهش پیام بدم چی بگم ای لاو یو؟😂 الکی بگو اشتب گرفتم سر آشنایی باز کن بعدا اگه دیدی به مزاجش خوش اومد معرفی کن خودتو 😑😑
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 تو اون چیزایی که در این آقا دیدی میتونی در یکی دیگه هم ببینی با شرایط بهتر مطمئن باش 🌹موفق باشی 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 پس شهرتشم نکته منفیه خیلی هم منفیه فکر کن بازم فکر کردن مال مرحله خاستگاریه من یه طرفه چه فکری کنم😂😂😂😂 هر شغلی سختیای خودشو داره من مشکلم اینه اصلا منو نخاد یا نبینه
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 فکر کردن مال مرحله خاستگاریه من یه طرفه چه فکری کنم😂😂😂😂 هر شغلی سختیای خودشو داره من مشکلم اینه ... کی گفته. الان به خودت بگو فلانه به درد هم نمیخوریم 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 تو اون چیزایی که در این آقا دیدی میتونی در یکی دیگه هم ببینی با شرایط بهتر مطمئن باش 🌹موفق باشی ممنونم بابت حرفات توهم😘
nazaninbano عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 5456 میترسم هیچ وقت نتونم فراموشش کنم حتی فکر این که بعد ازدواجم با یکی دیگه به یادش بیافتموعذابم میده نگران نباش وقتی آدم خودتو پیدا کنی فقط به این روزا فقط خواهی خندید
dokhtare_paeeeez عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 409 الهی بگردم😢💔 از همین میترسم که به روی خودم نمیارم خیلی میترسم یه وقت بچگانه رفتار کنم که ف ... خدا نکنه .....من خوودم رفتم سمتش ک اینجوری کرد نری سمتش برو تو جلد مامانش اول میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣