2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا برو‌مستقیم تو چشماش نگاه کن بگو‌ازت خوشم‌میاد خیلی خیلی علط میکنی بهم نه بگی میخابونم دهنت والا ...

یه شوکولات از تو کیفش در میاره میگه عمو بیا اینو بخور قندت افتاده هزیون میگی😂😂😂😂😂

درگوشم بگو من راز دارم

اون که صد در صد فکر کن اصغر اصغرزاده اتفاقا همه بخاطر شهرت و ایناش دوسش دارن ولی من یسری اخلاقیات ازش دیدم که عاشق اونا شدم اصلا شهرتشم دوست ندارم

اون که صد در صد فکر کن اصغر اصغرزاده اتفاقا همه بخاطر شهرت و ایناش دوسش دارن ولی من یسری اخلاقیات از ...

پس شهرتشم نکته منفیه خیلی هم منفیه فکر کن بازم

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

تو اون چیزایی که در این آقا دیدی میتونی در یکی دیگه هم ببینی با شرایط بهتر مطمئن باش 🌹موفق باشی

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
پس شهرتشم نکته منفیه خیلی هم منفیه فکر کن بازم

فکر کردن مال مرحله خاستگاریه من یه طرفه چه فکری کنم😂😂😂😂 هر شغلی سختیای خودشو داره من مشکلم اینه اصلا منو نخاد یا نبینه

فکر کردن مال مرحله خاستگاریه من یه طرفه چه فکری کنم😂😂😂😂 هر شغلی سختیای خودشو داره من مشکلم اینه ...

کی گفته. الان به خودت بگو فلانه به درد هم نمیخوریم 

الهی بگردم😢💔 از همین میترسم که به روی خودم نمیارم  خیلی میترسم یه وقت بچگانه رفتار کنم که ف ...

خدا نکنه .....من خوودم رفتم سمتش ک اینجوری کرد نری سمتش برو تو جلد مامانش اول

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣