rozahs مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست اگر شما در یک همچین شرایطی گیر میکردین چی کار میکردیناگه یه روزی دلتون پیش یه مردی گیر کنه خودتونو توش ببینین و دلتون پیشش اروم بگیره ولی اون پسر اصلا در جریان نباشه و 20 سال از شما بزرگتر باشه خودتونو بهش نزدیک میکنین یا فراموشش میکنین 1399/12/12 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 چند سال سه سال کافی نیس؟؟؟باید از سرم میافتاد دیگه انگار فامیلتونه درسته؟
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 نه بابا کلا خیلی منو نمیشناسه یه رابطه خیلی دوری داریم لخاطر همین اولش پرسیدم خودمو بهش نزدیک کنم یا ... یه شناخت خیلی دوری داریم که اونم چون دور و برش شلوغه اصلا منو ببینه میگه شما ولی ادم بی معرفتی نیس خانواده هم خییییلی براش مهمه
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 نه بابا کلا خیلی منو نمیشناسه یه رابطه خیلی دوری داریم لخاطر همین اولش پرسیدم خودمو بهش نزدیک کنم یا ... اسی 😒 خیلی اکازیون هستن میخوای خودتو نزدیک کنی! ؟ 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 اگه ازدواج کنه از فکر ش درمیاری! ؟😐 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 نه از دوستای برادرمه یا خدا دختر خیلی ریسک دل شیر میخاد اذم بره جلو 😯😯
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 اسی 😒 خیلی اکازیون هستن میخوای خودتو نزدیک کنی! ؟ 😂😂😂بابا منم خیلی داغون نیستم که اون خیلی گنگش بالاس منم کلی کشته مرده دارم ولی دلم اونو میخواد اونم که کور الحمدلله البته همیشه خودمو مخفی کردم مبادا دستمرو بشه
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 یا خدا دختر خیلی ریسک دل شیر میخاد اذم بره جلو 😯😯 😂😉بخاطر داداشم؟ اون پایس بعد نمیرم بهش درخاست ازدواج بدم ک میرم جلو منو ببینه اگه حرفی نزنه عمرا غرورمو بشکنم
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 😂😂😂بابا منم خیلی داغون نیستم که اون خیلی گنگش بالاس منم کلی کشته مرده دارم ولی دلم اونو میخواد او ... چی بگم والا من که میگم بهش فکر نکن خودت که خفن تری 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 اگه ازدواج کنه از فکر ش درمیاری! ؟😐 از فکرش در نمیایم شاید هیچ وقت ازدواج نکنم ولی دیگه مزاحمش نمیشم
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 😂😉بخاطر داداشم؟ اون پایس بعد نمیرم بهش درخاست ازدواج بدم ک میرم جلو منو ببینه اگه حرفی نزنه عمرا غ ... واه این دیگه چ جورشه میری جلو ش ببینتت اون بیچاره اخه چی بگه پیش خودش میگه خاهر دوستمه بعدشمسنش کمه نمیشه اینحور عریز باید یه سر صحبتی باهاش وا بشه 😄😄
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 چی بگم والا من که میگم بهش فکر نکن خودت که خفن تری 😂😂نه اون یه چیز دیگس من اسم نبردم که داستان نشه ولی ادم معروفیه
rozahs مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 529 واه این دیگه چ جورشه میری جلو ش ببینتت اون بیچاره اخه چی بگه پیش خودش میگه خاهر دوستمه بعدشمسنش کمه ... 😂😂😂رفیق صمیمیش که نیست داداشم همکاره باهاش توی چند تا پروژه توی کار که ادم خوبیه ولی اینقدرررر خوبه گه میترسم منو نخاد
دخترباوقار عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 6664 😂😂نه اون یه چیز دیگس من اسم نبردم که داستان نشه ولی ادم معروفیه احسان علیخانی 😁 💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
عشق_آریو عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2080 😂😂😂رفیق صمیمیش که نیست داداشم همکاره باهاش توی چند تا پروژه توی کار که ادم خوبیه ولی اینقدرررر خو ... بابا برومستقیم تو چشماش نگاه کن بگوازت خوشممیاد خیلی خیلی علط میکنی بهم نه بگی میخابونم دهنت والا بخدا 😄😄