2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست
نه بابا کلا خیلی منو نمیشناسه یه رابطه خیلی دوری داریم لخاطر همین اولش پرسیدم خودمو بهش نزدیک کنم یا ...

یه شناخت خیلی دوری داریم که اونم چون دور و برش شلوغه اصلا منو ببینه میگه شما ولی ادم بی معرفتی نیس خانواده هم خییییلی براش مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا کلا خیلی منو نمیشناسه یه رابطه خیلی دوری داریم لخاطر همین اولش پرسیدم خودمو بهش نزدیک کنم یا ...

اسی 😒 خیلی اکازیون هستن میخوای خودتو نزدیک کنی! ؟ 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
اسی 😒 خیلی اکازیون هستن میخوای خودتو نزدیک کنی! ؟ 

😂😂😂بابا منم خیلی داغون نیستم که اون خیلی گنگش بالاس منم کلی کشته مرده دارم ولی دلم اونو میخواد اونم که کور الحمدلله البته همیشه خودمو مخفی کردم مبادا دستمرو بشه

یا خدا دختر خیلی ریسک دل شیر میخاد اذم بره جلو 😯😯

😂😉بخاطر داداشم؟ اون پایس بعد نمیرم بهش درخاست ازدواج بدم ک میرم جلو منو ببینه اگه حرفی نزنه عمرا غرورمو بشکنم

😂😂😂بابا منم خیلی داغون نیستم که اون خیلی گنگش بالاس منم کلی کشته مرده دارم ولی دلم اونو میخواد او ...

چی بگم والا من که میگم بهش فکر نکن خودت که خفن تری 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
😂😉بخاطر داداشم؟ اون پایس بعد نمیرم بهش درخاست ازدواج بدم ک میرم جلو منو ببینه اگه حرفی نزنه عمرا غ ...

واه این دیگه چ جورشه میری جلو ش ببینتت اون بیچاره اخه چی بگه پیش خودش میگه خاهر دوستمه بعدشم‌سنش کمه نمیشه اینحور عریز باید یه سر صحبتی باهاش وا بشه 😄😄

واه این دیگه چ جورشه میری جلو ش ببینتت اون بیچاره اخه چی بگه پیش خودش میگه خاهر دوستمه بعدشم‌سنش کمه ...

😂😂😂رفیق صمیمیش که نیست داداشم همکاره باهاش توی چند تا پروژه توی کار که ادم خوبیه ولی اینقدرررر خوبه گه میترسم منو نخاد

😂😂😂رفیق صمیمیش که نیست داداشم همکاره باهاش توی چند تا پروژه توی کار که ادم خوبیه ولی اینقدرررر خو ...

بابا برو‌مستقیم تو چشماش نگاه کن بگو‌ازت خوشم‌میاد خیلی خیلی علط میکنی بهم نه بگی میخابونم دهنت والا بخدا 😄😄