2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم..

364 بازدید | 26 پست

بعضی وقتا واقعا دلم میخواد بمیرم و آرزوی مرگ میکنم از زندگی خستم از خودم خستم. از خودم متنفرم خیلی متنفرم هیچ چیز خاصی ندارم هیچی بلد نیستم عرضه هیچ کاریو ندارم. مشکل اصلی خودمم به جر خودم. مشکلات زیادی داشتم خیلی مشکلای زیاد با اینکه 16 سالمه خیلی زجرا کشیدم خیلی تجربه به دست اوردم . ولی واقعا از زندگی خسته ام به دلیل دختر بودنم اجازه ی خیلی کار هارو ندارم. من وقتایی ناراحت بودم ولی نمیتونستم تنها باشم نمیتونستم قدم بزنم باید کیو ببخشم ؟   هیچ کس از من راضی نیست حتی بعضی وقتا بابا مامانم منو مثل یه حیون میبینن هنوز حیون خوبه.  من خودمم از خودم بدم مباد دیگه بقیه هیچی خیلی آرزوا ها کردم براورده نشد ولی واقعا خدا بعضی جاها کمکم کرده تو خیلی چیزا کمکم کرده. حتی بعضی وقتا که خیلی فشار روی من بودم به خود کشی فکر کردم ولی راستش هم دلشو ندارم هم حماقته هم این دنیا. رنح کشیدم اون دنیاهم دیگه بخاطر خودشکیم دود میشه هرچند خودکشیم نکنم تو بهشت نمیرم .  خسته شدم برام دعا کنید یا خوب شم یا بمیرم .

امیدوارم خوب شی

انسانیت دین خاصی ندارد،همینکه درمیان مردم زندگی کنیم: ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم،کلک نزنیم،دلی را نشکنیم،سوءاستفاده نکنیم،حقی را ناحق نکنیم،یعنی انسانیم...........

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بزرگ میشی حالت بهتر میشه 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

با اینکه دوسال ازت بزرگترم ولی از ۱۵سالگی تا الان این افکار تورو دارم جدیدا کمتر شده چون همه چیزو سپردم به دست گذر زمان

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀