2777
2789

دم مغربه میشه با دلای مهربونتون برام دعا کنید 

یدونه صلواتم کافیه 

انقد تو خونه موندم که مامانم گفت برو بیرون یه دوری بزن 

رفتم دیدمش ...

خیلی سخت بود که عین دو تا غریبه شدیم واسه هم 

نمیتونم فراموشش کنم 

وسط خیابون گریم گرفت 

حس میکنم دیگه حتی نمیتونم پامو از خونه بیرون بزارم...

دیگه نمیخوام زنده باشم...

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

دوست پسرت یا شوهر سابق؟ 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالتونه؟

۲۱

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
دوست پسرت یا شوهر سابق؟ 

دوست پسر

دوست قشنگم باید قوی باشی..سخته درک میکنم اما باید قبول کنی وبپذیری ...منم برات دعا میکنم عزیز

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ببین یه روزی به خودت لعنت میفرستی بابت تک تک اشکایی که ریختی ...میدونم که میگم،هیچکس ارزششو نداره.

خیلی وقته دارم با خودم میجنگم همچی خوبه تا میبینمش داغون میشم

دوست قشنگم باید قوی باشی..سخته درک میکنم اما باید قبول کنی وبپذیری ...منم برات دعا میکنم عزیز

ممنون

اخی چندسال بودین‌باهم🤔 نمیرسی بهش دیگ فکرشو نکن الکی اذیت میکنی خودتو 

۶ سال