2777
2789
عنوان

کیاوشهراشون نمیذاره برن سرکار؟

93 بازدید | 12 پست

توخونه چکارمیکنید؟عصبی نمیشین زینکه یکی جلو پیشرفتتونو گرفته؟

من خودم توفاز سر کاررقتن نبودم ولی اروقتی فهمیدم‌نمیذاره حساس شدم و گیر دادم ب این موضوع و حسرت ایناکه میرنو سرشون شلکغه و خسته میشن خابشون میبره و میخورم....مثلا وقت کم بیاری بکارات نرسی ،اون موقع ادم وقت نمیکنه ب چیزای الکی فک کنه و غصه بخوره ...دشتشم توجیب خودشه خانم خودشه...مشاغل خانگی ام‌مسخره مسکنه

نمیزارع میگه خودم بهت پول میدم ولی سرکار نرو

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندوقته ازدواج کردی؟منم همینو میگفت ولی فقط و۳تی لازمه‌میده نه اینکه حقوق بده بهم!!لاف زیاد میزنن

یکسال عقد بودیم الآنم یک هفته ست عروسی کردیم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

شوهر من میگه بیا برو پرستاری بخون پرستار شو

بیا شورا شرکت کن 

قبول نمیکنم .

چون راحت خواهد گفت خرجتو خودت بده ‌دیگه اینهمه هزینه کردم شدی پرستار .  منم پولامو خرج خانوادم میکنم .

منم قبول نکردم کلا که برم سر کار .‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره منم نمیزاره ولی چیزیم برام کم نمیزاره ولی دوسدارم برم

کم‌مثلا چی کم بذاره؟خرید خونه رو که همه مردهاانجام میدن.... یسری وسایل شخ۱ی خانوماست مث لوازم ارایش و کلاس و باشگاه و ارایشگاه و رخت و لباسه ک بعضیا گرونشو نمیخرن.... 

واس من میخره ولی همین ک بخام باهاش هماهنگ کنم بدم میاد...کلا حساس شدم رو این داستان و اینک حو۱لمم خیلی سر میره خیییلی...

خببب حالا اولشه.... انشالا ک مث من حساس نشی. خوشبحال اونابی ک زندگی و را-ت میگیرن

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

کم‌مثلا چی کم بذاره؟خرید خونه رو که همه مردهاانجام میدن.... یسری وسایل شخ۱ی خانوماست مث لوازم ارایش ...

والا ما هم که سر کار میریم دستمون مثلا تو جیب خودمونه هر چی میخوایم بخریم باهم هماهنگ میکنیم زندگی زن و شوهریه ها اگه قرار باشه اون حقوقش واسه خودش باشه من حقوقم واسه خودم باشه اصلا چرا ازدواج کردیم

والا ما هم که سر کار میریم دستمون مثلا تو جیب خودمونه هر چی میخوایم بخریم باهم هماهنگ میکنیم زندگی ز ...

خب وقتی برای خودش ک میخره فقط  بمن میگه ولی اجازه نمیگیره.ولی من باید اجازه بگیرم؟چراخب