توخونه چکارمیکنید؟عصبی نمیشین زینکه یکی جلو پیشرفتتونو گرفته؟
من خودم توفاز سر کاررقتن نبودم ولی اروقتی فهمیدمنمیذاره حساس شدم و گیر دادم ب این موضوع و حسرت ایناکه میرنو سرشون شلکغه و خسته میشن خابشون میبره و میخورم....مثلا وقت کم بیاری بکارات نرسی ،اون موقع ادم وقت نمیکنه ب چیزای الکی فک کنه و غصه بخوره ...دشتشم توجیب خودشه خانم خودشه...مشاغل خانگی اممسخره مسکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره منم نمیزاره ولی چیزیم برام کم نمیزاره ولی دوسدارم برم
کممثلا چی کم بذاره؟خرید خونه رو که همه مردهاانجام میدن.... یسری وسایل شخ۱ی خانوماست مث لوازم ارایش و کلاس و باشگاه و ارایشگاه و رخت و لباسه ک بعضیا گرونشو نمیخرن....
واس من میخره ولی همین ک بخام باهاش هماهنگ کنم بدم میاد...کلا حساس شدم رو این داستان و اینک حو۱لمم خیلی سر میره خیییلی...
کممثلا چی کم بذاره؟خرید خونه رو که همه مردهاانجام میدن.... یسری وسایل شخ۱ی خانوماست مث لوازم ارایش ...
والا ما هم که سر کار میریم دستمون مثلا تو جیب خودمونه هر چی میخوایم بخریم باهم هماهنگ میکنیم زندگی زن و شوهریه ها اگه قرار باشه اون حقوقش واسه خودش باشه من حقوقم واسه خودم باشه اصلا چرا ازدواج کردیم