2777
2789
پا هم مگه زیبا میشه؟؟؟🤔 به نظرم همه ی پاها زشتن😁

موافقم. من از پا متنفرم🤣حتی پاهای خودم. کسی پیشم پاشو دراز کنه میگم بزنم بشکنم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوراب میپوشم که دیده نشه حوصله ندارم رو پاهم کار کنم

عزیزممم کار خوبی میکنی

ولی من برا دل خودمم که شده دوس دارم خوشگل باشن  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

هر وقت حوصلم بگیرا اسکراب میزنم گاهی شبا کرم پا میزنم و نایلونو جوراب میپوشم پاهام مث پنبه میشه 

ناخن بزرگم و بلند میزارم هنیشه و میرم پدیکورو ژلیش پاهام متوسطن ن خوشگل ن زشت 

ولی پاهای همسرم اینقد خوشگل و سفیدو ناخوناشم شیکه ک دلم میخواد بزنم قلمشون کنم 🤣🤣🤣

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
من با اینکه رعایت میکنم کف پام ترک خورده....

کرم ترک پا بگیر اول پاهاتو سوهان مخصوص پا بخر قششششنگ سوهان بکش شب موقع خواب کامل چربش کن نایلون بکش جوراب محکم بپوش بخواب فقط ۳ تا ۴ شب اینکارو پشت سر هم بکن معجزشو ببین .

البته اینم بگم ک واسه نرم موندنشونو ترک نخوردنشون حتما باید رو فرش دمپایی بپوشی و گرنه دوباره ترک میخورن 

من خودم همین مشکل و دارم و همین کارو انجام میدم 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘