2777
2789
هر وقت حوصلم بگیرا اسکراب میزنم گاهی شبا کرم پا میزنم و نایلونو جوراب میپوشم پاهام مث پنبه میشه  ...

اسکراب خوبه منم باید حوصله کنم انجام بدم هفتگی

واقعا تاثیر داره

فقط باید مرتب انجام بدی..

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کرم ترک پا بگیر اول پاهاتو سوهان مخصوص پا بخر قششششنگ سوهان بکش شب موقع خواب کامل چربش کن نایلون بکش ...

مرسی گلم

کرم ترک پا بگیر اول پاهاتو سوهان مخصوص پا بخر قششششنگ سوهان بکش شب موقع خواب کامل چربش کن نایلون بکش ...

برای امضات هم صلوات فرستادم 

برای امضات هم صلوات فرستادم 

فدای مهربونیت عزیزم 😘😘😘😘😘

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
من یه کرم اسکراب  دراما یونیک دارم برای صورته نمیدونم برا پا مناسب باشه یا نه  ولی خیلی خ ...

خیلی آب میزنم به پام شاید دلیلش همینه

اما تازگی بلافاصله بعد حموم چرب میکنم بهتره

خیلی آب میزنم به پام شاید دلیلش همینه اما تازگی بلافاصله بعد حموم چرب میکنم بهتره

من یه استاد شیمی داشتم میگفت پوست چربی نیاز داره و خودش باید چربی تولید کنه 

اگر زیاد بشوری و چربیشو بشوری پوست فرصت نمیکنه اندازه کافی چربیشو تولید کنه و اگر  زیاد چربش کنی پوست تنبل میشه و وقتیکرم نمیزنی پوست خشک میشه

من یه استاد شیمی داشتم میگفت پوست چربی نیاز داره و خودش باید چربی تولید کنه  اگر زیاد بشوری و ...

چه جالب ممنونم