2777
2789
عنوان

جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 143 پست
ببین بعد اینکه درش بیارن مریضی روحی میشی اذیتت میکنن من از طریق جادو وارد تنم شد

میدونم اگه وارد زندگی ی نفر بشن دیگه ولکنش نیستن ولی من باوجود همه اینا بازم میخوام باشون ارتباط برقرار کنم گفتم ک این ی جور کشش قوی و علاقه زیادم نسبت ب اجنس

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بختت بسته نمیشه مگه اینکه کسی بختتو بسته باشه و اینکه جن ی بار بیاد سراغ ادم هیچوقت نمیره شاید فقط ازت دور بشه من سه سال درگیرم هرراهی رفتم خوب نشدم 😫 شبا خیلی اذیتم میکنن

چجوریه که میفهمین جن تو تنتونه ؟

نه گلم دقیق نمیدونم کتاب بازکردن پیش یه اقایی میگفت همزادداره واسیب میزنه به زندگی مشترکش وگفت جادوجدایی کردن من گفتم دروغ میگن ولی جداشدم البته میگن کاری میکنه که زن وشوهروقتی کنارهم هستن یکی  مخصوصاطرف مقابل اذیت میشه وبطورعجیبی همسر من هرروزدست روم بلندمیکردحالابازم خدامیدونه شایددروغه...

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
میدونم اگه وارد زندگی ی نفر بشن دیگه ولکنش نیستن ولی من باوجود همه اینا بازم میخوام باشون ارتباط برق ...

وایی نگو بیان سراغت پشیمون میشی من تحربه دارم خیلی بد یعنی ادم دیوونه و عصبی میشه

آخه چرا ؟

گفتم دیگه یجور علاقه درونی دارم بشون دوس دارم ب هرطریقی ک شده باشون روبرو بشم شاید واسه خیلیا خنده دار بیاد ولی واقعا دوسشون دارم

میشه برام توضیح بدی جن زدگی چجوره چه جوری اذیتت میکنن خیلی مشتاقم بدونم 

ببین وختی وارد تنم شد احساس کردم گوشام کر شدن صدام تو دماغی شد حالم بد شد بدنم سست شد احساس میکنم هرچق صدا میکنم کسی صدامو نمیشنوه بد شد حالم تو دانشگا بودم زنگ زدم مادرم بیاد نمیتونستم راه برم خلاصه اومدم خونه پدرم بهم عسل واب داد گف ضاید ضعف کردی مادرم شک کرد گف طبیعی نیس حالش ما چون اصالتن عربیم عربا هم اکثریتشون اینکارن مادربزرگ وعمه هام وعموم همزاد دارن شک کردن بعد پدرم گف سنش کمه محاله اینارو داشته باشه خلاصه این حالت ولم کرد رف خرداد سال ۹۸ بود خرداد سال ۹۹ اواخرش بعد عید من شبا خاستم بخابم ترس شدیدی منو میگرف قفسه سینم یه روحی توش بود تاب میخورد حسش میکردم میرسید به بینیم بینیم بی حس میشد پاهام فلج شدن بیهوش میشدم خفم میکرد هیچی نمیخوردم بعد نیم ساعت ول میکرد این حالات هرشب تکرار میشد بار اخر دسام کج شدن روحت بالا پایین میشد جالت بد میشد جن کوتاهه هی میرف یه جایی از تنت یه روز دختر عمم میاد خونمون قرانو باز میکنه که استخاره بگیره واسم من زبونم بسته میشه ویه زبون مردونه حرف میزنه اینجا دیگه معلوم شد جنه اذیتم میکرد نه شبب داشتم نه روز از ترس میمیردم خیلی جاها رفتم واس دراوردنش اما نشد کتکم میزدن میسوزوندنم موهامو میکشیدم میزاشتن فق جیغ بزنم دسو پام همیجوری حرکت میکردن اختیار بدنم از دسم رفت بیچاره شدم وختی هم که دراومد رفتم پیش یه سیدی از راه دور سوزوندش ومن بدنم تکون میخورد عین اینایی که داشتن جون میکندن بالا اوردم حالم بهتر شد اما روزا بعدش بیماری روحی بدی گرفتم خیلی بد از خود جن بدتر هرشب بیمارستان بودم 

خدایاکمک
وایی نگو بیان سراغت پشیمون میشی من تحربه دارم خیلی بد یعنی ادم دیوونه و عصبی میشه

همه خطراتشو باآگاهی ک دارم ازشون بجون خریدم ولی نمیان نیومدن تاحالا چیزی ندیدم حتی ی چیز غیرطبیعی ی اتفاق بد هیچی

نه عزیزم بختت بسته نمیشه مگه اینکه کسی بختتو بسته باشه و اینکه جن ی بار بیاد سراغ ادم هیچوقت نمیره ش ...

میدونی به هرکی زنگ میزدن میگفتی داری واست جادو اومده درنیومده یه بار دیگع برو پیشش به سیده زنگ میزدم میگفت نداری من جاییه خوبی رفتم تو شوشتر بود خوزستان

خدایاکمک
اصلا این چیزا نیست دیگه فقط دارید ب خودتون تلقین میکنید 

من مطمنم عقیده نداشتم میگفتم سمت ما نمیان اینجور چیزا ولی ما اهوازیمم همه اینکارن

خدایاکمک