2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره منم یکی از مشکلاتم همین

من قبلا خیلی تنها تو خونم بودم تا شوهرم از کار برگرده ولی خب مشکلب نداشتم باهاش بعداز افسردگی همه چیز به هم ریخت بهترین روزای زندگیمو دارم با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم

بنظرت درمان میشم اگه برم روانپزشک؟؟؟خیلی میترسم خوب نشم زندگیم خراب شه😔

اره میشی چون مشکلت حاد نیست من چند سال دارم ازدواج کردم بچه دار شدم تازه مشکلاتم زیاده

خودشناسی DNA plus
امکانش هس از زیاد تنها موندن توخونه باشه؟؟اخه من با شوهرم اصلا هیچ مشکلی نداشتم یهو حالم بد شد تو ی ...

همینه 

خونه موندن ادمو خسته و مریض میکنه 

سعی کن بری پیاده روی هر روز خیلی موثره

همینه  خونه موندن ادمو خسته و مریض میکنه  سعی کن بری پیاده روی هر روز خیلی موثره

چندماهه اینطورم گلی با هیچی خوب نمیشم شوهرم هرشب میبرتم گردش میرم خرید میرم جشن عروسی اما برمیگردم خونه خودم حالم بد میشه

چندماهه اینطورم گلی با هیچی خوب نمیشم شوهرم هرشب میبرتم گردش میرم خرید میرم جشن عروسی اما برمیگردم خ ...

موقع خرید و گردش حالت خوبه؟ 

کتاب بخون یه سرگرمی درست کن برای خودت کار هنری زبان 

موقع خرید و گردش حالت خوبه؟  کتاب بخون یه سرگرمی درست کن برای خودت کار هنری زبان

اره وقتایی که باشوهرم میریم دور میزنیم با ماشین دلم نمیخواد برگردم خونه دوس دارم تو خیابون بمونم

اره وقتایی که باشوهرم میریم دور میزنیم با ماشین دلم نمیخواد برگردم خونه دوس دارم تو خیابون بمونم

شرایطش هست خونه تونو عوض کنید یا تغییر بدی تو دکوراسیونش 

گل‌و‌گیاه به خونه اضافه کن 

شرایطش هست خونه تونو عوض کنید یا تغییر بدی تو دکوراسیونش  گل‌و‌گیاه به خونه اضافه کن

میخوایم عوض کنیم خونمونو ولی بهش فک میکنم دلم میگیره حالم بد میشه قبل از افسردگی اصلا اینجوری نبودم نمیدونم چیکارکنم

میخوایم عوض کنیم خونمونو ولی بهش فک میکنم دلم میگیره حالم بد میشه قبل از افسردگی اصلا اینجوری نبودم ...

به یه روانشناس مراجعه کن حتما تا بدتر نشی 🌹

من خودمم افسردم ولی میدونم سر چی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز