2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماهی که باردار شدم رو نمیدونم. ولی ماه قبلش همه ی فولی هام زیر 7.8 میلی بود.دکتر گفت حامله نمیشی باید متفورمین بخوری.ولی نخوردم.ماه بعدش حامله شدم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
اصلا به این چیزا فک نکن.به نظرم سونو هم نرو.هروقت قسمتت باشه باردار میشی.نگران نبلش.بسپار به خدا
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
سونو بیخودی ناامید میکنه.مگه حامله شدن به فولیکوله؟فقط باید خدا بخواد عزیزم.
شاید از نظر دکترا مهم باشه ولی مطمئنم من با فولی کوچیک حامله شدم.آخه ماه قبل همش کوچیک بود.دکتر گفت برو اقدام کن ولی نمیشی مطمئن باش.برا ماه بعدی متفورمین بخوری.ولی من گوش نکردم .گفتم خدا بخواد حله.حامله شدم