2777
2789

بچه ها سلام 

من تو این وضعیت کرونا تمام راه حل هایی که برای بهبودی مریض های کرونایی انجام شده رو میزارم 

لازم به ذکر هست ک بگم خیلی از فامیل های ما فوت شدن فقط به خاطر اینکه بیمارستان رفتن و در اونجا خوب بهشون رسیدگی نکردن 

خانواده ما یعنی در اصل پدرم با چند تا دکتر در ارتباط هست و همه اونها گفتن بیمازستان نیارید ک وضعشون بد تر میشه و چند تا نکته و دستور دادن که من همه اونها رو لیست کردم و میخوام برای شما هم تو تاپیک بزارم 

جالب اینجاست پدر بزرگم و مادر بزرگم کرونا گرفتن و ما نزاشتیم اونها برن بیمارستان و بستری بشن و تمام این نکات و دستورات رو انجام دادیم و ی نکته دیگه اینکه مادر بزرگم مشکل ریه داشت و حدود ۷۰ درصد از ریه اش درگیر بود ولی الان خدارو شکر با مراقبت ها و تلاش های ما حال جفتشون خوبِ

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

با سلام تجربیات موفقیت امیز خود را پس از بهبودی چندین بیما کرونایی به شرح ذیل بحضورتان ارسال میکنم

انواع سوپ  جو. شیر قارچ رشته فرنگی با گوشت گنجشک و بلدرچین 

تلفن فروش گنجشک(شماره رو نمیتونم بگم اگه میخایید درخواست دوستی بدید بگم ) 

بخور جوش شیرین و کشیدن قلیان بدون اتش باعرق نعنا که باعث میشود خلط سفید از گلو بیرو بیاید و تنفس راحت شود

قرص جوشان سی1000روزی یکبار

برای سرفه قرص nac600

قرص هیدروکسی روزی 2بار تا 7روز

اب سیب طبیعی با عسل کنار روزی چندبار

روزانه چند بار اب میوه هویج پرتقال لیمو شیرین انبه و اناناس. اب میوه صنعتی ممنوع

چای کم رنگ اب جوش شربت عسل طبیعی با لیمو

شستشوی بینی و گلو با اب نمک روزی چند بار

انواع غذاهای سرخ کردنی و ادویه دار ممنوع

مرغ و ماهی حتما اب پز و در وعده غذایی هر روز باید باشد

مصرف ماست و دوغ ممنوع

حتما باید هر روز چند بار اکسیژن خون. فشار. تب. و قند چک شود درصورتیکه تب بالای 39 درجه و اکسیژن خون زیر 90 باشد باید به بیمارستان انتقال یابد خوردن قرص استامینوفن بدون کدوئین بهترین دارو برای اوردن پایین تب است

دستگاه اکسیژن ساز در اطاق بیمار به تنفس بهتر کمک میکند

اگر تنگی نفس زیاد باشد حتما باید کپسول اکسیژن در کنار بیمار باشد

داروی امام کاظم ع و امام رضا ع برای مقابله با بیماری کرونا مفید است و مقاومت بدن را بالا میبرد

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم تن همتون سلامت باشه و حال تک تکتون خوب باشه و الا احتیاجی به این تاپیک نداشته باشید 🖤❤️

اینم اضافه کن 

دارو امام کاظم هیچکاری نمیکنه وگرنه همه دنبا درستش میکردن دارو امام کاظم فقط وفقط یه مقدار سیستم ایمنی رو باا میبره مثل همون قرص های ویتامین و اینا پس فقط به این دارو تکیه نکنید 

اینم اضافه کن  دارو امام کاظم هیچکاری نمیکنه وگرنه همه دنبا درستش میکردن دارو امام کاظم فقط وف ...

من نگفتم فقط و فقط داروی امام کاظم رو بخورید 

در کنار همه مراقبت ها داروی امام کاظم باعث بهبود سیستم ایمنی بدن میشه و برای قوی شدن 

مرسی عزیزم♥

خواهش گلم 

من نگفتم فقط و فقط داروی امام کاظم رو بخورید  در کنار همه مراقبت ها داروی امام کاظم باعث بهبود ...

منم همینو گفتم دیگه 

گفتم دارو امام کاظم مثل اینه که شما غذای سالم و قرص های ویتامین بخورید تا سیستم ایمنی تون بیشتر بشه 

وگرنه با داروی امام کاظم خورد کرونا نابود نمیشه 

راسی قلیونو چجوری بکشیم بدون اتیش؟

ببین عزیزم همون قلیونی که خودمون میکشیم رو ب جای ابی ک داخل قلیون میریزیم عرق نعنا بریزید همین و بعد هم بدون اتیش قلیون بکشید

ببین عزیزم همون قلیونی که خودمون میکشیم رو ب جای ابی ک داخل قلیون میریزیم عرق نعنا بریزید همین و بعد ...

اها سیگارم میشه؟

چون شنیدم سیگارم خوبع؟

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐