2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم مادران خوب و تحصیل کرده که کمک بچه هاشون میکنن را بهش بگو و براش مثال بزن  بگرد مادران ن ...

فایده نداره من مطمعنم مامان من یکی میگه که تو مثل بچه های اونا باش منم اونجوری بشم خواص بیشتر مامانا همینه  

خدایا درسته به من یه ابجی پایه ندادی اما منو که به داداشم دادی  
بگو اول مامان اونجوری بوده که بچه اینجوری شده  باید آنقدر بگی تا خسته بشه

گفتم اما خستگی ناپذیره هر روز بهش میگم ولی بازم یه بهونه ای هست

گفتم اما خستگی ناپذیره هر روز بهش میگم ولی بازم یه بهونه ای هست

درکل ولش کن به حرفاش پشیزی اهمیت نده، خودش مشکل روحی روانی داره، فکر پیشرفت و ارتقا موقعیت خودت باش

خود پدر مادر چیزی نشدند، عقده هاشون و ناراحتی هاشون را سر بچه هاشون خالی می کنند

ببین عزیزم، من وقتی کم سن بودم مامانم خیییییلی دیگران رو به رخم می‌کشید و منم خیلی ناراحت بودم، الان خودم مادرم و پسرم 14 سالشه، گاهی خودم هم تو رفتارای مختلف بعضیا رو واسش مثال میزنم،میدونم کار اشتباهیه، ولی پسرم بی نهایت بی مسوولیت و تنبله، چون من آدمی نیستم که توقع الکی از بچم داشته باشم، حالا شما هم به جای جبهه گرفتن، ببین مامانت از کدوم رفتارت ایراد میگیره سعی کن اصلاحش کنی خوشکلم. 

درکل ولش کن به حرفاش پشیزی اهمیت نده، خودش مشکل روحی روانی داره، فکر پیشرفت و ارتقا موقعیت خودت باش ...

مامانم دو تا فوق لیسانس داره چجوری عقده داره

ربطی به فوق لیسانس و مدرک نداره، عقده های دیگه هم هست مگه کسی که تحصیلات داشته باشه مشکل روحی روانی ...

چرا داره اما اصلا مامانای تحصیل کرده ی دوستام این رفتارارو با بچه هاشون ندارن البته مامانم فقط گیر میده بهم مثلا میگه اونو ببین اینو ببین اما در کل کاری باهام نداره جز به رخ کشیدن بقیه

تو هم مادران خوب و تحصیل کرده که کمک بچه هاشون میکنن را بهش بگو و براش مثال بزن  بگرد مادران ن ...

میگه زندگی خودم ب کسی ربطی نداره هرجور دوست داشته باشم رفتار میکنم اونارو همه میزنه کنار😑😶

مقایسه کردن بدترین کار هست اهمیت نده به این حرفاش، تو خودت یک دختر منحصر به فرد هستی لازم نیست مثل ...

آره خودمم گفتم اگر بری مشاور متوجه میشی داری اشتباه میگی ولی ن اون کجا باور میکنه😞❤️

حسرت ی بار بغل کردنش تو دلم موندع

درکل ولش کن به حرفاش پشیزی اهمیت نده، خودش مشکل روحی روانی داره، فکر پیشرفت و ارتقا موقعیت خودت باش ...

دیقااا 

مثلا بابام توکوچیکی هرچی کتک خورده رو من خالی میکنه😪😭

چرا داره اما اصلا مامانای تحصیل کرده ی دوستام این رفتارارو با بچه هاشون ندارن البته مامانم فقط گیر م ...

دیقااا 

مادر یکی از دوستام انگار هم سن ماس انقده با وستم پایه اس ک چی

اما مامان خودمو ک میبینم از دنیا سیر میشم 

بعد میگن چرا خودکشی کرده😞🙌