2777
2789
عنوان

حرم آقا امام رضا

91 بازدید | 18 پست

وای بچه ها من دیشب خیلی خواب خوبی دیدم دیدم رفتم زیارت امام رضا داخل حرم رفتم خیلی شلوغ بود ولی یهو خلوت شد دستم رسید به ضریح و سنگ بغل ضریح و گفتم یا امام رضا بمن بچه بده یه سال منتظرم بعد یهو دیدم تو مطب پزشکم و بهم میگه حامله ای خودشم پسره 

😭😭😭😭😭بچه ها میشه واقعی باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله عزیزم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

اره عزیزم انشالله به زودی جواب بگیری 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اره عزیزم انشالله به زودی جواب بگیری 

مرسی عزیزم نذر کردم اگ باردار باشم و پسر باشه اسمشو از القاب امام رضا بزارم پسر دختر مهم نیس اصلا ولی اینکه تو خواب دیدم رفتم زیارت امام رضا و میگن پسره اینجور فک میکنم