2777
2789
عنوان

دخترم دهنم رو سرویس کرده

293 بازدید | 25 پست

نمی‌دونم چرا اینقدر سخت می‌خوابه یک سر از خواب میپره ده دقیقه می‌خوابه باز از خواب میپره یکسر باید بالای سرش باشم تا پستونک بذارم دهنش و تکونش بدم دو سه ساعت طول می‌کشه تا خوابش عمیق شه راهکار ی دارین ؟ قنداقشم میکنم فایده ندارد ۵ ماهشه امشب داشتم میخوابوندمش ‌‌‌‌‌‌‌گریه میکرد با عصبانیت گفتم بخواب دیگه الان عذاب وجدان دارم ،  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با یه پارچه حالت قنداق دستاش رو ببند. بپیچش کامل میبینی دیگه راحت میخوابه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب از غروب دیگ نخابونش

باهاش بازی کن خسته بشه شب راحت بخابه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

پسر من تا دوسالگیش وقتی از بغل میذاشتی زمین بیذار میشد خیلی بد بود. بعدش دیگه‌عمیق شد خوابش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....