2777
2789
عنوان

شکایت از کسی که وارد زندگی دیگری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 26 پست
جهالت تا چه حد؟؟؟ یعنی اینهمه مردسالاری دیگه نوبرشو اورده، یه نره خری میره با زنای هرزه میپره میخوا ...

شوهرش واقعا ادم سالم و خوب وسربه زیری بوده تاحالا..اصلا باورکردنی نیست هنچین اتفاقی.. اصلا بهش نمیاد.. پس معلومه زیرپاش نشستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواس شکایت کته اگرنه یه بلایی سرزنه بیاره..من هم همراهش میخوام برم.. میخواهیم بریم بزنیمش

به نظرم همین کارو کنید بزنین زنه رو ولی ردی ب جا نزارید ک نره ازتون شکایت کنه 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
تا زن نخواد هیچ نره خری 😂 نمیتونه زیرپاش بشینه زنه ک تصمیم گیرندس ک قبول کنه یا ن ب نظر من مقصر زنا ...

خب به هرحال ادم بد همه جا پیدا میشه 

کسی که ازدواج کرده  یعنی تعهد داده، یعنی هرکس دیگه ای هم بیاد جلوم من فقط تو رو میخوام، دیگه بعد از ازدواج اینا که زنای هرزه به وجود نیومدن، که بگه خب نه، قبل از ازدواج این داستانا نبود، قبلش بودن  بعدشم بودن، بعدها هم خواهند بود، شما اگه مرد باشید زنتون بره پی یه مرد دیگه میرید از مرده شکایت میکنید زیر پاش نشسته و دوباره زنتونو برمیگردونید به خونه؟؟؟ حالا هرچقدرم مذهبی باشه اتفاقا بدتر فکر میکنید اوه زیر نقاب مذهبی بودنش چیا رو قایم کرده لامصب،بعدم عین سگ طلاقش میدید. نه که حالا اسی میگه نه بابا ادم خوبی بوده این یه بار اینطوری شده فقط زنه زیر پاش نشیته وگرنه خودش ادم خوبیه😑😑😑😑

خب به هرحال ادم بد همه جا پیدا میشه  کسی که ازدواج کرده  یعنی تعهد داده، یعنی هرکس دیگه ا ...

الان بایدچکارکرد  دوستم داره دق میکنه.. بخاطر بچه هاش دلش نمیاد جدابشه.. چه راهی وجود داره برای ادامه زندگیشون

احتمال داره شوهرشو طلسم کرده باشند..خودزنه به شوهردوستم گفته دعا برات گرفتم زندگیتو نابودکنم..گفته بود زندگیتو به خاک سیاه میکشونم..بعداز گفتن این حرفها مادر شوهر دوستم بی دلیل ناگهانی  فوت کرد

الان بایدچکارکرد  دوستم داره دق میکنه.. بخاطر بچه هاش دلش نمیاد جدابشه.. چه راهی وجود داره برای ...

هیچی ،دقیقا هیچی  اگه استطاعت مالی داره که جدا بشه، یا اگه پدر و مادرش میتونن پیش خودشون نگهش دارن  اگه نه هم که نمیدونم، 

وقتی میگیم دخترا قبل عقد ایتقلال مالی پیدا کنن برای همینه

خب به هرحال ادم بد همه جا پیدا میشه  کسی که ازدواج کرده  یعنی تعهد داده، یعنی هرکس دیگه ا ...

اخه روحیه مردا با زنا فرق داره مرد خیانت ببینه چون غیرت و تعصب داره نمیتونه تحمل کنه و اینکه نیازی ب زن نداره راحت طلاقش میده و اینم بگم خیلی مردا هستن خیانت زنشونو میبخشن 

ولی زن نیاز داره به مرد نیاز مالی کمتربن نیازشه و زنا بیشتر تعهد دارن ب زندگی به فکر بی پدربزرگ شدن بچه هاشونن برای همین ب جای شوهرشون میزنن زنه رو له میکنن 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..