خانماسلام..شبتون بخیر میدونید که اگر زنی مردمتاهلی رو با نیرنگ وفریب سمت خودش جذب کنه میشه ازش شکایت کرد وآیا این کارش قانونا جرم محسوب میشه یاخیر؟ممنون میشم جواب بدین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی اینهمه مردسالاری دیگه نوبرشو اورده، یه نره خری میره با زنای هرزه میپره میخواید از زنای هرزه شکایت کنید؟؟؟ میخواید مثلا بهخاطر اون نره خر عزیزتون همه ی زنای هرزه ی دنیا رو جمع کنید؟؟؟
خیر، به دوستتون بگید باید از اون نره خره شکایت کنه.
من میشناسم همچین ادمیو رفت تو زندگی ی مرد متاهل زنش شکایت کرد از زنه اون زنه هم اعاده هیثیت کرد قضیه کلا برعکس شد😏
بسپارش به عدالت خدا دادگاهای ما عدالتو برقرار نمیکنن یعنی نمیتونن ن اینکه نخوان
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
جهالت تا چه حد؟؟؟ یعنی اینهمه مردسالاری دیگه نوبرشو اورده، یه نره خری میره با زنای هرزه میپره میخوا ...
تا زن نخواد هیچ نره خری 😂 نمیتونه زیرپاش بشینه زنه ک تصمیم گیرندس ک قبول کنه یا ن ب نظر من مقصر زنا هستن ک از روی بی کسی بی پولی و ... رو میارن ب مرد متاهل
خیلیا بچه دارن خیانت میبینن مجبورن زندگیشونو به خاطر بچه هاشون حفظ کنن
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..