2777
2789

کجا اهنگامو‌گوش کنم اصن هرچی‌میگردم هیچی‌پیدا نمیکنم شما میدونید کجا باید برم گوشیم.  a31

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

یه نرم افزار واسه پلی کردن آهنگ از گوگل پلیر دانلود کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نرم افزار واسه پلی کردن آهنگ از گوگل پلیر دانلود کن

مرسی

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
وای ببخشید ۵۱ رو داداشم ۹و خورده ای گرفته ۷۱ رو زنداداشم ۵۷۰۰ گفت خریدخگه. ببخشید تو ذهنم قاطی شد

ینی 51 از 71 بهتره گرون تره ؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
ینی 51 از 71 بهتره گرون تره ؟

منم به شک انداختی. رفتم تو دیجی دیدم. دوتاشونم هول و هوش،۹و نیم هستن. شاید بخاطر من این قیمت گفته که ۵۷۰۰ گرفته(هرچند من هیچوقت کاری به کارشون ندارم)

منم به شک انداختی. رفتم تو دیجی دیدم. دوتاشونم هول و هوش،۹و نیم هستن. شاید بخاطر من این قیمت گفته که ...

شاید چون من تا جایی که میدونم گرون تره 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚