2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه عکس داشتم همه ی فیلمارو توش نوشته بودم خیلی فیلمه ببینم میتونم بزارم

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
😪متاسفم که اینو میگم اما مرد

😭😭😭 ای خداااا 

تامی بیچاره

بعد از اون همه سختی ، جنگ ، نامردیا ، تازه کنار گریس داشت به آرامش میرسید . حقش نبود 😭😭😭

من تا یه هفته داغونم ...

وای me before u خیلی خوب بود🥺میگن کتابش خوب تره

اره واقعا 

یعنی کتابشو که من خوندم احساس میکردم اصلا یه من جدی متولد شده . خیییلی تاثیر گذار بود . ولی بگما تا دوماه من کابوس میدیدم و حالمم خراب بود . خیلی وحشتناک تاثیر گذاشت روم . 

مرگ ویل اونم اونطوری... خیلی دردناکه 😭

....The edge of seventeen
Sweeny todd
Edwards scissorshand
Me before you
The fault in our stars
I, tonya
Big fish (tim Burton)
Your name انیمیشنه
Green book
Breakfast at tiffany's
Legend 2015
Pretty little lies
Brain on fire
Five feet apart
Leon the professional
A man called Oveh
In the tall grasses
بازم باید یادم بیاد

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌