2777
2789
عنوان

شوهر فضول

1705 بازدید | 34 پست

یه چیزیو منو شوهرم قرار گداشتیم به کسی نگیم تا به موقعش امروز فهمیدم ک شوهرم به مادرش گفته بوده بعد این چندوقته هی به من دروع میگفت میگفت نگفتم الان بشدت ازش ناراحتم ک زل میزده تو چشمامو دروغ میگفتع من احمقو بگو ک فکر میکردم‌شوهرم راز داره ولی امروز فهمیدم ک فقط یه بازیگر خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف بزن ازش دلیل بخواه ک چرا بهت دروغ گفته و بگو ک از دروغ بدت میاد و با اینکارش دیگه بهش اع ...

اون میدونع چقدر از دروغ بدم میاد ولی نمیدونم چطوری دهنشو ببندم ک انقدر خاله زنک نباشه

دقیقا منم پرباره شوهرم همین فکرو میکردم برعکس من همه میدونستن ی چیزی میشه سریع میره ب مادرش میگه بهمم ک میگفتم ی جنگ راه مینداختم ک اینطور نیست بعدش کاملاااا بهم ثابت شد ک هرچی میشه قشنگ اطلاع میده حتی الانم هرچی میشه میره میگه منم اگ ازش بپرسم باهام دعوا میکنه بهم میتوپه ک نگفتم و چرا باید برم بگم درصورتی ک برام عین روز روشنه ک میرع میگه 🤕💔💔💔

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
بله امروز مامانش امده به یه حالتی میگه شما نمیخواستین به من بگین اما پسرم زنگ زد اولین نفر به من گفت

وا چه بی ادب

میخواستی بگی اره از بس پسرت بچه ننس

به شوهرت بفهمون کارش بد بوده و زندگی مشترک حریم شخصی میخواد دیگه نباید مامانشو وارد همه مسائل زندگیتون کنه 

دقیقا منم پرباره شوهرم همین فکرو میکردم برعکس من همه میدونستن ی چیزی میشه سریع میره ب مادرش میگه بهم ...

بیشعورا بچه ننه هنوز شعور زندگی مشترکو ندارن

وا چه بی ادب میخواستی بگی اره از بس پسرت بچه ننس به شوهرت بفهمون کارش بد بوده و زندگی مشترک حریم ش ...

هزار بار بهش گفتم دروغ و خبر بردن خط قرمز منه اما عین یاسین خوندن تو گوششه

وای چقد کارش زشت بوده من جات بودم حتما ی دعوای درست و حسابی سر این موضوع راه مینداختم تا دیگه تکرار ...

منم الان باهاش قهرم تمام گلاشم پرت کردم تو کوچه شامم نزاشتم به مادرشم گفتم  دهن بچت چفتو بست نداره فضول بارش اوردین

بله امروز مامانش امده به یه حالتی میگه شما نمیخواستین به من بگین اما پسرم زنگ زد اولین نفر به من گفت

کاش مامان شوهرمنم میومد میگفت اما اونم برؤز نمیده اما خوب مثلا اگ باهم دعوایی کرده باشیم میره میگه و منم از حآلتای مامانش و رفتارش ک سردو عصبی میشه میفهمم گفته اما دلیلی ندارم ک ثابت کنم☹️☹️☹️

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭