2777
2789
عنوان

شوهر فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان باهاش قهرم تمام گلاشم پرت کردم تو کوچه شامم نزاشتم به مادرشم گفتم  دهن بچت چفتو بست ند ...

خوب کردی گفتی کاش منم میتونستم اینکار کنم منتها نافمنو یجوری بریدن ک اگ حتی از حق خودمم دفاع کنم بازم مقصر میشم 😔

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
بیشعورا بچه ننه هنوز شعور زندگی مشترکو ندارن

اره ؤاقعا من هشت سال از عاقام کوچیکترم اما بازم بزرگترین و کوچیکترین بحثاو حرفارو نمیرم بگم اونوقت اون😡

خوب کردی گفتی کاش منم میتونستم اینکار کنم منتها نافمنو یجوری بریدن ک اگ حتی از حق خودمم دفاع کنم باز ...

کثافتا رو من موندم چرا زن دادن انقدر بچه بودن خب میموندن خونه ننشون

اره ؤاقعا من هشت سال از عاقام کوچیکترم اما بازم بزرگترین و کوچیکترین بحثاو حرفارو نمیرم بگم اونوقت ا ...

اتفاقا منم ۸ سال از اون مردک کوچیکترم عقلم ولی از اون بیشتره😉

توام باهاش قهر کن الان من ک قهرم

فایده نداره منؤ اقام دو ساله عقد کردیم۴سال نامزد بودیم هرروز عشقمون بیشتر میشد اما الان کلا بیحس شدیم 

فایده نداره منؤ اقام دو ساله عقد کردیم۴سال نامزد بودیم هرروز عشقمون بیشتر میشد اما الان کلا بیحس شدی ...

من حیف باردارم الان وگرنه بعددیه دعوا رست حسابی میرفتم خونه بابام تا حالیش بشه مردم ببو نیستن

کثافتا رو من موندم چرا زن دادن انقدر بچه بودن خب میموندن خونه ننشون

اره بخدا من میگم اگ پسرشونم میخواد ی مسئله ای رو بیان کنه اونا نباید اجازه بدن باید ب پسرشون بگن ب ما ربط نداره و اجازه بدن ک خودش با مشکلاتش بجگه

اتفاقا منم ۸ سال از اون مردک کوچیکترم عقلم ولی از اون بیشتره😉

اره بخدا منکه کلا قطع امید کردم برام مهم نیست برع بگه با مشکلاتش فقط خوانوادشو عذاب میده ذهن اوناروهم درگیر مسائل شخصی و روزمره خودش میکنه

اره بخدا منکه کلا قطع امید کردم برام مهم نیست برع بگه با مشکلاتش فقط خوانوادشو عذاب میده ذهن اوناروه ...

خانوادش فضولن ک میپرسنو میزارن بگه دو دفعه میزدن تو دهنش میفهمید زندگی خصوصی یعنی چی

من حیف باردارم الان وگرنه بعددیه دعوا رست حسابی میرفتم خونه بابام تا حالیش بشه مردم ببو نیستن

بیخیال منم اولش ک فهمیدم میره اطلاع رسانی میکنه همچیو ی دعوا درست کردم فک کردی تنبیه شد؟ن الان تا چشممو دور میبینه میره خبرچینی میکنه و پدر مادرشم ب روز نمیدن 

حالا من تکلیفمو با ننشم روشن میکنم

اره قشنک میختو بکوب من همون اولش شل زدم از شوهرم بگیر تا کل خوانوادش سوارم شدن