2777
2789
عنوان

ابرو

78 بازدید | 7 پست

چرا همه تاپیک میزنن ابروهاشونو میکرو یا سایه زدن ریخته من دوسال پیش زدم خیلی خوب بود تازه ترمیم هم نرفتم اصلا حالا میخوام برم بازم ولی چشم ترسیده نکنه برامنم نگیره

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

چرا اینطوری میشه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید چند سوال درباره رشته تون دارم 😁🙏

بپرس گلم

ببخشید رشته دبیرستان تون چی بود؟  رشته شهرسازی در حال حاضر بازار کار داره یا نه و

دبیرستان انسانی خوندم دانشگاه جغرافیا و برنامه ریزی شهری ک گرایش ارشدش میشه شهرسازی من شوهرم نذاشت پی کار برم بیکارم اگه زرنگ باشی اره کارشم هست کنار درست اتو کد و طراحی و جی ای اس اد بگیری یه پا مهندسی

دبیرستان انسانی خوندم دانشگاه جغرافیا و برنامه ریزی شهری ک گرایش ارشدش میشه شهرسازی من شوهرم نذاشت پ ...

میگم بنظرتون بین حسابداری و معلمی کدوم بهتره برای مرد؟؟ 

البته من خانوم هستم برای یکی از فامیلامون از تون سوال میکنم. 

میگم بنظرتون بین حسابداری و معلمی کدوم بهتره برای مرد؟؟  البته من خانوم هستم برای یکی از فامیل ...

ببین تربیت معلم اگه منظورته خب یه شغلیه ک مطمئنه میدونی الکی درس نمیخونی ببینم استخدامی قبول بشی یا نه ولی حسابداری اکه طرف باعرضه باشه عالیه